Thursday 24 May 2012

Tehnologii auto inovative.

In aceste zile datorita cantitatii mari de tehnologie de ultima ora care se introduce in masini, condusul este mult mai usor, au aparut acum si  masinile cu asa-zisul “pilot automat” , masini care pe autostrada se conduc grozav de usor , si chiar te poti relaxa la volan mai ales daca ai drumul liber. Acum aceste masini trebuiesc totusi conduse de oameni care sunt totusi apti sa conduca si sunt in starea corespunzatoare, oricat de multe sisteme de siguranta ara avea  nu rezista la impacturi puternice si nu salveaza vicitmele indiferent de tipul de accident si de viteza. Imaginati-va ca plecati intr-o dimineata de acasa spre serviciu si evident o sa luati masina personala. Va urcati la volanul ei si dupa cateva stradute va puteti trezi angrenat intr-un accident auto, puteti persoana care poarta culpa sau puteti fi victima. Indiferent de acest lucru cineva va depune o plangere penala in acest sens.  Pe de alta parte persoanele care au dreptul sa depuna o plangere pentru vatamare corporala nu sunt dispusi sa o faca din motive familiale sau emotionale.. In acest sens este posibil sa se depuna aceasta plangere impotriva unei companii de asigurari? Apoi vom vedea doua tipuri de polite de asigurare. Acestea sunt obligatorii si anume : Asigurarea de Raspundere Civila Auto ( asigurari de trafic, rca) si de asigurarea de raspundere civila facultativa (asigurare auto).Astfel ca exista riscul sa fii implicat foarte usor intr-un accident auto. Daca ai nenorocul sa ti se intample asa ceva trebuie sa stii ca exista o gramada de despagubiri auto pe care le poti plati in cazul in care legea determina ca esti vinovat intr-o oarecare masura sau integral printre ele enumerandu-se : despagubiri rca, daune auto si altele.

   Ce s-ar mai intampla daca in acel accident cineva ar muri si rudele decedatului sau victima ar fi nevoiti sa traiasca dupa accident ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, daca acestia nu ar mai primi bani pentru spitalizare atunci cand este vorba despre o vatamare corporala. Astazi viata este destul de grea si fara sa patesti o tragedie, in realitate patesti enorm de multe  in fiecare zi. Dar totusi sunt inca multi cei ce nu platesc decat asigurarile pentru masini obligatorii care sunt cerute de catre stat, iar acest lucru este foarte bine stiut ca nu este de ajuns , sumele care le recuperati de la aceste tipuri de asigurari sunt foarte mici. Acestia risca toate aceste lucruri avand extrem de multa incredere in faptul ca lor nu li se poate intampla nimic, desi de cele mai multe ori nu este asa. Acestia sunt oamenii care efectiv risca viata altor oameni sau chiar pe a lor pentru niste sume relativ mici de bani pe care evita sa le plateasca anual. Exista calea aceasta simpla de a plati despagubiri rca accident atunci cand ai o polita incheiata intre asigurat si asigurator, numai atunci autorul accidentului poate sta cat de cat linistit in ceea ce priveste dauna materiala cauzata. In mod evident cand exista un accident de circulatie poate exista si un deces sau un ranit care necesita ingrijiri medicale in urma unui act de vatamare corporala. Nu poti achita o despagubire unui decedat dar o poti da familiei acestuia sa suporte pierderea survenita. Adica sa isi duca traiul mai departe si sa nu intampine probleme de ordin economic pe care sa nu le poata rezolva.

Sunday 20 May 2012

Cand trebuie sa apelam la un instalator sanitar?

A te ocupa de intretinerea unei locuinte nu este un lucru usor. Cand eram copii, sau chiar adolescenti, nu ne imaginam cat de greu este sa gestionezi numeroasele probleme care pot aparea la instalatiile din casa. Arderea tabloului de sigurante, spargerea unei conducte de apa, emanarea gazului datorita defectarii unei tevi sunt situatii cu care fiecare s-a confruntat, sau daca nu, cu siguranta i se vor intampla la un moment dat.

Majoritatea oamenilor constientizeaza cat de greu este sa rezolvi toate problemele legate de instalatiile si obiectele sanitare, atunci cand isi schimba domiciliul. Orice renovare presupune eforturi din toate punctele de vedere. Si aici nu ne referim numai la bani. Fara asistenta specializata este absolut imposibil sa realizati totul ca la carte.  Nu mai vorbim de situatiile cand trebuie realizat totul de la zero. De exemplu, atunci cand construiti o casa si doriti sa o dotati tehnic cu tot ce este necesar pentru alimentarea cu apa,  va puteti trezi in situatia in care v-ati apucat de executat anumite lucrari, si realizati ca ati pornit pe o pista gresita. In aceste cazuri, nu va ramane decat sa va intoarceti de unde ati pornit. Pentru un sistem de alimentare cu apa, precum si cel de canalizare interioara este absolut necesar un proiect tehnic bine pus la punct.

Instalatiile sanitare reprezinta o conditie importanta pentru buna desfasurare a activitatilor cotidiene savarsite de  fiecare persoana, atunci cand se afla in propriul camin. Sa incepem cu bucataria. Trebuie montate chiuveta, apometrele, bateriile. Cand vorbim de baie, lucrurile devin mai complicate. Deoarece vorbim de chiuveta, wc, dus, cada, masina de spalat. Sistemul de alimentare cu apa se poate defecta oricand. Tevile se pot sparge sau fisura la orice ora. Chiuveta, wc-ul, scurgerile se pot infunda. De asemenea, atunci cand doriti sa schimbati obiectele sanitare, trebuie sa luati in considerare anumiti factori. Un specialist in domeniu va poate indruma in alegerea produselor adecvate.

Apeland la serviciile unui instalator sanitare sanitare puteti rezolva mai multe probleme odata. Astfel, veti economisi timp, si de ce nu, bani. Este posibil sa platiti o suma mai mica de bani pentru mai multe servicii efectuate de un acelasi specialist. Sa ne gandim la urmatorul scenariu: s-a spart o conducta si a fost nevoie sa chemam un instalator profesionist. In timpul executarii reparatiei, acesta realizeaza ca exista si alte nereguli, pe care dumneavoastra nu le-ati fi putut identifica. In acest mod, constientizati cat de importante sunt expertiza si experienta in prevenirea unor evenimente negative si greu de anticipat,  cum ar fi inundatiile.

La prima vedere, a rezolva singuri diversele probleme aparute este o metoda de a economisi resurse financiare. La fel am putea considera si atunci cand alegem sa cerem ajutorul unei cunostinte, in aparenta, putin mai "priceputa" decat noi. Insa nu ne gandim la urmari. Daca se intampla sa inrautatim situatia, in loc sa o imbunatatim? Incercand sa reparam ceva la care nu ne pricepem, nu facem altceva decat sa ne alegem cu alte neplaceri, uneori mult mai grave.

Nu uitati! Rolul unui instalator sanitare nu este doar cel de a monta si repara ceea ce s-a defectat. Chiar daca pe moment nu observati probleme vizibile in ceea ce priveste instalatiile sanitare, acestea pot exista. Ignorarea unor mici semnale sau nereguli poate determina in viitor evenimente neplacute. De aceea, este recomandat sa contactati un instalator sanitar pentru revizia periodica.

 

 


Tags: instalator sanitare, instalator

Cu un singur telefon, toate problemele casei sunt rezolvate

Dacă aparatul de aer condiÅ£ionat nu mai funcÅ£ionează la fel ca la început ÅŸi nu ÅŸtiÅ£i ce să-i faceÅ£i, dacă aveÅ£i nevoie de un electrician cu experienţă care să mai monteze o priză sau să se rezolve o altă problemă legată de electricitate, precum ÅŸi alte „stricăciuni” care apar în căminul dumneavoastră, atunci instalator sanitare-profesionist.ro este soluÅ£ia necazurilor bucureÅŸtenilor.

 

Cu un singur telefon, problemele vor fi rezolvate


Am creat un nou site dedicat locuitorilor din Capitală tocmai cu scopul de a fi alături de bucureÅŸteni chiar ÅŸi atunci când lucrurile nu mai funcÅ£ionează aÅŸa cum trebuie în casă, pentru că, noi considerăm că trebuie să fie cineva care să poată rezolva problemele care apar la instalaÅ£ii sau care au legătură cu electricitatea. De aceea, website-ul nostru reuneÅŸte profesioniÅŸti din ÅŸase domenii, pregătiÅ£i la orice oră să răspundă nevoilor dumneavoastră. Astfel, nu mai sunteÅ£i nevoiÅ£i să vă deplasaÅ£i în diverse locuri pentru a găsi profesioniÅŸtii care să repare ce nu funcÅ£ionează în casă, ci pe site-ul instalator-profesionist.ro avem experÅ£i din diverse domenii gata să vă sară în ajutor cu un singur telefon.

Pe instalator-profesionist.ro găsiţi nu mai puţin de 40 de profesionişti, şi anume:

-          trei electricieni;

-          ÅŸase instalatori de aer condiÅ£ionat;

-          unspreze instalatori apă;

-          zece instalatori centrale termice;

-          un instalator de gaze;

-          zece instalatori sanitare.

-           

Oferim servicii de cea mai înaltă clasă

 

Sloganul nostru este „Un telefon poate rezolva toate problemele casei”, iar noi vrem ca dumneavoastră să vă convingeÅ£i că nu sunt doar vorbe în vânt. Cu un singur telefon, un specialist este pregătit să vă răspundă ÅŸi să vă ofere răspunsuri la problemele pe care le aveÅ£i cu privire la imobilul în care locuiÅ£i. Site-ul instalator-profesionist.ro reuneÅŸte profesioniÅŸti din diverse domenii care oferă servicii pentru soluÅ£ionarea „necazurilor” care apar în locuinÅ£ele dumneavoastră, precum ÅŸi în spaÅ£ii comerciale. Totodată, website-ul nostru oferă locuitorilor din BucureÅŸti, dar ÅŸi întreprinderilor, numeroÅŸi experÅ£i ÅŸi servicii de cea mai înaltă clasă în ceea ce priveÅŸte sistemele de încălzire cu gaz ÅŸi electrice.

 

Electricieni ÅŸi instalatori gata să vă sară în ajutor


Pentru a găsi un specialist procedura este foarte simplă. IntraÅ£i pe site-ul nostru, instalator-profesionist.ro, selectaÅ£i domeniul care vă interesează din cele ÅŸase disponibile, momentan, în magazinul nostru virtual, alegeÅ£i unul dintre experÅ£i care corespunde cerinÅ£elor dumneavoastră, iar fiecare expert în sistemele de încălzire cu gaz ÅŸi electrice are în dreptul paginii ÅŸi un număr de telefon, la care puteÅ£i apela cu încredere. Instalatorii ÅŸi electricienii care s-au înscris pe instalator-profesionist.ro au o experienţă bogată în domeniul în care prestează serviciile, aÅŸa că vor rezolva cu brio problemele pe care le aveÅ£i în locuinţă. Instalatorii, pe care aveÅ£i posibilitatea de a-i contacta direct de pe site-ul nostru, pot să monteze diferite instalaÅ£ii, cum ar fi:

-          încălziri în pardoseală;

-          instalaÅ£ii canalizare;

-          centrale termice;

-          panouri solare;

-          centrale pe lemn;

-          centrale electrice;

-          obiecte sanitare;

-          pompe submersibile;

-          hidrofoare;

-          instalaÅ£ii electrice;

-          aer condiÅ£ionat.

 

Iar electricienii pot să rezolve toate problemele legate de electricitate din căminul dumneavoastră:

-          înlocuire prize, întrerupătoare;

-          montaj corpuri iluminat (lămpi, becuri, neoane);

-          instalare protecÅ£ie contra ÅŸocurilor electrice, a electrocutării (protecÅ£ie diferenÅ£ială);

-          montaj panouri electrice(tablou de siguranţă);

-          circuite suplimentare pentru maÅŸini de spălat, aparate aer condiÅ£ionat, hote, plite electrice, ventilatoare, etc;

-          reparaÅ£ii/schimbare instalaÅ£ii electrice.

 

În cazul în care aveÅ£i nelămuriri cu privire la un anumit expert sau acesta nu vă răspunde la telefon, nu este nicio problemă, site-ul nostru vă oferă posibilitatea de le trimite un mesaj direct de pe instalator-profesionist.ro, iar aceÅŸtia vor răspunde cât de repede cu putinţă. Åži nu uitaÅ£i, dacă ceva nu funcÅ£ionează cum trebuie în casă, atunci „Un telefon poate rezolva toate problemele casei”.


Tags: instalator sanitare, instalator

Thursday 17 May 2012

Trebuie sa fii pregatit.

La nivel mondial sunt numeroase cazuri ce au ca final tragic moartea sau ranirea multor persoane. Accidentele auto sunt a-10-a cauza de moarte la nivel de glob. Va dati seama ca poate desi nu pare dar condusul imprudent si viteza excesiva lasa multe persoane intr-o stare grava sau chiar decedate. Se fac foarte multe eforturi impreuna cu firmele constructoare de masini ca sa se stopeze acest fenomen. Deocamdata nu se reuseste decat reducerea lui graduala prin diverse artificii de fabricatie auto, cum ar fi tot felul de sisteme de siguranta la franare.  

    Jumatate din decesele prin accidente de circulatie se produc la barbatii din grupa de varsta 15-44 ani, sectorul populational cel mai productiv economic. In lume, la barbatii de 15-44 ani accidentele de circulatie sunt pe locul 2 dupa SIDA ca principala cauza de morbiditate si moarte prematura. in tarile in curs de dezvoltare mortalitatea prin accidente de circulatie este la copii de 6 ori mai mare decat in tarile dezvoltate . Motive destule credem noi sa existe din aceasta cauza procese interminabile si despagubiri rca accident.Incep aceste procese mai ales cu scopul de a plati dosar daune sau spitalizare atunci cand cineva este ranit. Aceste despagubiri auto au o cazuistica in instanta foarte dificila motiv pentru care multi ajung sa apeleze la companii specializate in acest gen de cazuri. Aceste companii ofera consultanta juridica gratuita si isi ajuta clientii sa castige procesul fara a le cere bani in prealabil, si asta datorita existentei “nu castigi nu platesti” metoda care in afara a avut succes , campaniile de acest gen au reusit astfel sa isi castige foarte repede popularitatea prin faptul ca dau foarte multa incredere clientilor. In acest caz autorul accidentului va trebui sa ofere o dauna materiala victimei sau catre rudele decedatului, iar daca nu exista un decedat trebuie sa plateasca ingrijiri medicale sau spitalizare celui ranit. In momentul cand se vor fi incheiat anchetele judiciare vor veni si firmele de asigurari sa faca o investigatie proprie unde se va face dovada ca ati condus prudent si responsabil. Trebuie sa va asigurati ca ati semnat un contract bine citit intre asigurat si asigurator. Cele mai dese probleme in acest domeniu apar din momentul in care cel ce incheie asigurarea nu a avut grija ce anume semneaza. Daca sunteti victima unui accident rutier atunci trebuie sa stiti ca indiferent de cat de putin grava este starea dvs , aveti dreptul sa cereti o dauna materiala celui ce se face raspunzator pentru accident. Asta pe langa spitalizare si restul serviciilor medicale ce trebuiesc deasemenea achitate. Va dati seama ca in aceste zile o internare mai serioasa costa destul de mult, o operatie costa enorm, toate aceste cheltuieli nu trebuie sa le suporte victima, exista apoi si posibilitatea ca victima sa sufere si traume psihice, care deasemenea au nevoie de ingrijire specializata si costisitoare. Totodata trebuie sa stiti si ca nimeni indiferent cat de scumpa are asigurarea nu e scutit si de bratul lung al legii, daca faptele comise sunt de natura penala se plateste conform legii cu inchisoare daca este cazul sau diverse amenzi atunci cand este cazul de distrugere publica , sau mai exact distrugerea proprietatilor statului.

    In principiu cautati companii care va pot asigura toata documentatia de care aveti nevoie daca o sa fiti vreodata implicati intr-un accident rutier.


Tags: daune auto

What are the effects of over exposure to computers?

Most people in modern times spend a lot of time in front of the computer due to their jobs and other activities. Many people enjoy having long conversation with friends using one of the many computer programs available out there for this. These programs are really easy to use, all you have to do is type what you want to say and your friends will receive the messages instantly. This is called instant messaging, of course.

 

From the appearance of the technology, there were many types of programs developed for this type of activity, some of them even have a video component. The programs have all kinds of features, like archiving all your discussions, sending file options, video conferencing options, using emoticons and many, many more. Emoticons are little animations you can insert in the conversation and make it more appealing. For example, if you're sad, you can use a sad face, or if you're happy, you can use a happy face.

 

There are many emoticons you can use, overall, and this makes the conversation with your friends much more interesting than one in which you just write words over and over again. Other important programs people use are those meant to connect to the internet, that let you write emails, receive emails, visit various websites and many other activities. You can download music and movies, keep online diaries and many more, all these using your computer. But many people also use them at work, as most industries are now computer based. Professional degree software is sought after on the market, being one of the highly required products right now. Basically, a computer can control everything, from the process of feeding animals in a farm to the process of producing security cards for employees and printing out train tickets- everything is controlled by computers and of course, people are controlling them ( well, most of them).

 

So, all in all, it's pretty clear that people spend a lot of time in front of a screen, an occupation that can be quite hazardous for your health, on the long run. So what can you do to be healthier and not get affected by your current rhythm of life? You have to consider balancing your current lifestyle with healthier foods and preoccupations, like sports and the sort. And, of course, vitamins. Vitamins are natural substances that you will find in many fruits and vegetables, but you sometimes need them in a package tailored to your lifestyle, so you have to take them in the form of drugs and pills. These vitamin pills will help your muscles, eyes, bone structure and other essential parts of your health.

 

Vitamins and minerals are offered by many companies, and many of them are quite expensive, but you can get them for cheaper if you have a coupon, like the iherb healthdesigns code, that grants you the possibility to buy some of the greatest minerals out there for the price of a bag of oranges. These products are very, very valuable and you might end up buying for very little money, but at the same time help yourself be much healthier after spending so much time at the computer.


Tags: iherb coupons, cigs4you coupon

Monday 14 May 2012

Progresul este inevitabil!

       In Romania anilor 2012 nimic nu se schimba, vorbesc de schimbari semnificative, in domeniul achizitionarii tehnologiei. Tot prea putini oameni utilizeaza internetul pentru a se informa sau a cumpara ceva, nu prezinta incredere aceasta tehnologie, din punctul lor de vedere, este inutila. Asta este parerea multor romani, mai ales a celor trecuti de 40 de ani, care locuiesc in mediul rural si nu au iesit niciodata din tara.

       Astfel orice tehnologie este respinsa din start ca fiind ceva greu de manipulat si de utilizat, mai ales in cazul ultimelor tehnologii aparute. Si nu este vorba doar de aspectul financiar care il presupune achizitionarea aparatelor, ci de ideea preconceputa ca nu poti sa ai asa ceva, un obiect care poate fi mai inteligent decat proprietarul lui. Astfel sunt acceptate doar minimul de aparate cum ar fi frigiderul, telefonul mobil sau fix, masina de spalat, televizorul, fierul de calcat. Devin obiecte care nu se achizitioneaza aparatul de aer conditionat, calculatorul sau laptopul, masina de spalat vase,  si nici macar cunoscute pentru multi, smartphone-ul, tableta, Ipod-ul si altele. Aparatele care se gasesc in casa sunt destul de rar obiecte de ultima generatie, deoarece din punctul de vedere al multor oameni, utilizarea lor presupune capacitati pe care ei nu le detin, cum ar fi programarea unor alarme, setari ale diverselor aparate. Cred ca in secolul 21 in timpul in care dezvoltarea tuturor tehnologiilor se face intr-un timp foarte rapid,  ar trebui sa incercam sa tinem pasul avand in vedere ca aceste tehnologii se dezvolta pentru oameni, de catre oameni.

     Chiar daca sunt respinse sau nu le vad rostul, noile tehnologii sunt importante, astfel internetul te ajuta sa te informezi, daca vrei sa achizitionezi un produs, diferite site-uri te ajuta sa alegi cel mai bun produs pentru tine din toate punctele de vedere. Te ajuta sa mergi exact acolo unde vrei, fara a mai intreba toti cunoscutii unde e cel mai bun produs pentru tine. De asemenea te ajuta sa comunici cu apropiatii care sunt in alte tari, poti sa ii vezi pe webcam.

    Prin sistemul Google Maps navigarea si calatoriile devin mult  mai usoare si nu te ratacesti sau nu pierzi timpul cerand informatii.

    Astfel internetul si calculatorul devin indispensabile in era informatiilor, in care traim. 

    Un alt aparat care a devenit indispensabil, si incep sa realizeze asta tot mai multi romani, este aparatul de aer conditionat. Avand in vedere schimbarile de temperatura la care asistam, de exemplu in sfarsit de luna aprilie sunt peste 30 de grade, aparatul de aer conditionat este singurul care ne va ajuta sa trecem peste vara care va veni. Si oricat de decisi ar fi unii sa nu faca o astfel de achizitie, mai ales in zonele sudice, dar si in toata Romania, se vor razgandi. Oricum nu este un aparat dificil de manevrat, si exact cum frigiderul este indispensabil, asa devine si aparatul de racire si filtrare a aerului.

   Oricat de mult ar refuza cineva progresul, acesta se intampla, si achizitionarea de diferite aparate devine de la an la an o necesitate si nu un capriciu, de aceea ar trebui sa incercam si sa ne adaptam, sa invatam.

    


Tags: aer conditionat

Saturday 12 May 2012

Electrician Bucuresti - Why choose

There are reasons to savor the generous services involving electrician autorizat, electrician Bucharest. We are one of the best trusted and reliable companies operating in the market. We are company that was trying to scare people with sinister results afterwards. Before diving into the electric We\'d venture any estimates people provide pragmatic electrical work use. We would in over time establishment of a trust along with you eternal. Financial and professional efficiency could be the two gems that we now have for our valued customers under one platform. If you\'re planning any electrical wiring inside your building or your residential or commercial market to help wander in search to your advantage option available, then contact us immediately. Now you can enjoy our reliable slurps and economic characteristics while doing so.

Electrician Bucharest offers serious throbbing sensuality and pleasure of their own electrical Services. Nipping small evils, such as light goes or other large discharge anomalies are only child\'s play for our professionals. We are electrical installers and clients both residential and commercial fun at the same time. Breaker tripping, security light or electro-mechanical outlets anomaly aberrant Any professional is established accurately. We have a collection of various electrical solutions for the customers essential.

We have professional workers who are beyond dispute known as being the best workers to solve a myriad of delicate electrical puzzles. They feature a reliable service to keep your investment protected. They entrust to a particular purpose and electrical and good fit and therefore the integrity and credibility of their total services. They are capable more than enough to advice you power key decisions after having a thorough analysis of your situation power. I was working during the last many years under the most effective electrical plans for some of our clients.

Able Electrician Bucharest is enough to give you your unique perception and knowing of potential electrical problems. We conjecture or improvised strategy and always refuse any progress the positions actually. I used to attend the prosaic common samples of faulty electrical wiring inside buildings with unprofessional approach by contractors. If so you still never know too late that a person call would solve your frustration. We are here to bring the situation of panic and surprise.

The main stone tasting our superlative services, you make a telephone immediately and leave the others to us. All your worries are over along with the direction our power. You are free to call us anytime if you plan to install electrical appliances in your house or fixing old versions. We are here that will help you 24 hours.


Tags: electrician, electrician bucuresti

Thursday 3 May 2012

Aerul conditionat si sanatatea

In linii mari, aerul conditionat e o inventie foarte utila, care imbunatateste viata tuturor celor care o folosesc. Dispozitivele de control a temperaturii si a aerului ambient sunt o adevarata binecuvantare, mai ales pentru cei care lucreaza in zone ori prea calde ori prea reci; asadar, a sta multe ore intr-un mediu inconfortabil din punct de vedere termic poate sa afecteze calitatea muncii depuse, confortul individual si desigur sanatatea celui afectat. De aceea, sisteme de aer conditionat sunt de obicei considerate ca avand un efect pozitiv asupra sanatatii, iar adevarul cam acesta e, in linii mari. Sunt mai multi factori si situatii care trebuiesc luate in considerare cand ne gandim la aceste efecte, desigur, tinand cont ca sanatatea individuala e un proces global, in care trebuie sa tinem cont de mai multi factori si mai ales de modul in care ei interactioneaza.

 

In primul rand, dupa cum se stie de altfel, multi oameni sufera de alergii respiratorii. Asta inseamna ca anumite substante care sunt inhalate in timpul respiratiei si un anumit nivel (prea ridicat adica) de praf sau umezeala poate sa afecteze sanatatea indizilor. De multe ori, praful si umiditatea sunt dictate de cat de bine (sau nu) e aerisita incaperea in care persoana se afla. O camera prost aerisita, in care e pompat (sau in care intra) mult aer nesanatos, plin de praf, ii va afecta pe cei cu alergii, dar ii va expune si pe ceilalti, desigur. Cele mai multe sisteme de aer conditionat hitachi vin cu filtre si purificatoare de aer, care curata aerul ambient de toate impuritatile care pot veni din exterior, asa ca aerul respirat de persoanele din interior e de o calitate foarte, foarte buna. Aceste filtre pot acumula cam orice tip de alergen si sunt indeajuns de fine pentru a absorbi si cele mai mici particule. De asemenea, multe astfel de sisteme dispun si de sisteme de purificare a aerului deja prezent in camera, prin eliberarea unor substante de purificare si inmiresmare, asemanatoare cu cele folosite pentru odorizarea camerelor ori a masinilor. Sigur, exista riscul ca o persoana sau alta sa fie alergica la acele substante eliberate de aparatul de aer conditionat, de aceea e recomandat sa va informati in legatura cu substantele aflate in compozitia acestor aparate, si la nevoie e recomandat sa limitati, sa schimbati sau sa dezactivati aceasta functie. Totusi, cei mai multi oameni nu sufera din pricina acestei functii, iar efectele vor fi fara indoiala de calitate.

 

Uneori, aparatele de aer conditionat pot usca excesiv aerul, ceea ce poate fi neplacut pentru cei care beneficiaza de acest sistem. Totusi, cele mai bune si mai performante sisteme nu produc niciun fel de problema mediului ambient, iar aerul pe care-l respira oamenii e de buna calitate; de multe ori, e vorba si de faptul ca masinaria nu e corect asamblata si fixata, iar setarile masinii, combinate cu conditiile arhitecturale ale stabilimentului, pot duce la impresia ca aparatul nu functioneaza corect. De fapt, cu putina atentie si pricepere, aparatul poate fi corectat astfel incat sa functioneze corect, si toata lumea se poate bucura de conditii optime de viata.

 

 


Tags: aer conditionat hitachi, aer conditionat hokkaido

Wednesday 2 May 2012

Hidroforul – dispozitiv de alimentare cu apa

Pentru a beneficia de o sursa de apa acolo unde dorim si in conditiile impuse de noi putem apela la diverse instrumente ajutatoare care transforma dorinta noastra in realitate. De exemplu locuim la casa si avem ca sursa de apa fantana din curte, dar totusi noi ne dorim  conditii mai bune cu ar fi alimentarea cu apa in interiorul locuintei. Locuim la bloc, apa nu are presiunea si debitul dorit, instalatia de la reteua publica este depasita de situatie. Ne dorim o presiune optima a apei. Toate aceste lucruri sunt realizabile. Pentru fiecare  din aceste cazuri putem apela la serviciile unui hidrofor. Se monteaza simplu, este usor de intretinut. Cei mai multi care-si instaleaza un hidrofor traiesc in mediul rural. Motivele sunt diverse: fie doresc sa se alimenteze cu apa de la put, fie apeleaza la acest dispozitiv pentru irigatii.  Potrivit unor studii majoritatea celor care si-au montat o astfel de centrala de apa sunt extrem de multumiti de produs. In cazul celor care locuiesc la casa si au putul in curte sau undeva mai departe, este greu  sa scoti apa de la adancime pentru toate nevoile personale si cele specifice casei.  Acest fapt  consuma efort si timp. Pentru a ne facilita munca si viata se poate monta un hidrofor care alimenteaza cu apa gospodaria. Pentru cei care au pamant si doresc sa-l cultive iarasi este foarte greu in conditii de seceta sa uzi cu galeata. Asta ar lua foarte mult timp, nici plantele cultivate nu au apa necesara, nici munca depusa nu ar da randament. Iarasi ne confruntam cu risipa de timp si de efort. Hidroforul este un produs care asigura necesarul de apa la nivelul unei locuinte.  In cazul in care se alimenteaza de la un put  pompa acestuia este adaptabila sustragerii apei de la adancime. In principal este confectionat din material necoroziv. Motorul functioneaza pe baza de energie electrica.  Curentul trebuie sa aiba o tensiune nu prea mare pentru ca sistemul rotativ al pompei sa nu o ia razna. Este indicat ca acest dispozitiv sa nu fie utilizat in permanenta. Acesta functioneaza in sistem automat. Practic trage apa de la sursa de alimentare si o trimite spre consum, asta nu inainte de a fi verificata.  Apa trece printr-un proces de retinere a impuritatilor inainte de a ajunge la destinatia finala , respectiv consumatorul.  Este foarte important ca acesta sa fie ferit de ploaie si de orice expunere directa la apa.  Dispozitivul nu rezista la temperaturi scazute. In cazul conditiilor de inghet acesta trebuie pregatit: cele doua furtune trebuie golite, pompa trebuie uscata.  Ca si eventuala problema care poate cauza scoaterea din uz a unui hidrofor  este blocarea acestuia in momentul in care el practic nici nu mai absoarbe nici nu mai elimina apa. In acest caz se recomanda un circuit tot mai des de rotatii la nivelul pompei. Astfel potentialele blocaje dispar.Unele pompa hidrofor sunt folosite si pentru a  pompa apa din piscine, apa care are in compozitie clor. In astfel de situatii este bine ca pompa sa fie verificata si curatata dupa fiecare utilizare de acest gen. Dupa cum se stie: mai bine sa previi decat sa tratezi, de aceea este indicat ca dispozitivul sa fie controlat dupa fiecare utilizare si sa se respecte cu strictete conditiile de intretinere. Un hidrofor  are o structura simpla si eficace in domeniul sau de aplicabilitate. Exista diverse elemente componente specifice unui hidrofor care asigura protectia acestuia. Spre exemplu  pompa in conditii de suprasolicitare se incalzeste peste masura. La nivelul acesteia putem observa un intrerupator care o opreste in astfel de situatii pentru a se raci si a putea relua procesul de pompare. Tot la nivelul pompei gasim acel sistem  prin care se  poate regla numarul de rotatii. Este bine sa respectam cu strictete indicatiile de folosire ale acestui dispozitiv  si sa-l utilizam in termeni optimi.


Tags: pompa submersibila pret, pompa hidrofor