Sunday 1 April 2012

CV-ul care i-a convins pe sefii de la BBC s-o angajeze pe loc: Sunt blonda si dispusa sa ma dezbrac

stirileprotv.ro Este tanara, fermecatoare, prezentatoare liber-profesionista, un star in devenire pentru BBC. Stephanie OKeeffe, 24 de ani, a depus un CV care i-a impresionat pe sefi, care s-au decis pe loc s-o angajeze.

In mod surprinzator, am spune noi, pentru ca niciun paragraf din acel CV nu descria abilitatile ei profesionale. In schimb, Stephanie a spus despre ea ca este foarte talentata ca model, blonda, frumoasa, si-a trecut masurile bustului, taliei si soldurilor si a spus ca este dispusa sa se dezbrace.

Toate acestea i-a determinat pe sefii de la BBC Radio 5 Live s-o angajeze pe loc.

Insa cariera ei la BBC n-a durat mai mult de doua zile… Fostii colegi ai tinerei au spus despre ea ca facea eforturi supranaturale sa citeasca pe post textele pregatite din timp, pe care avea timp sa le studiaza.

Tanara a recunoscut ca nu a fost capabila sa-si faca o cariera in BBC: “Am lucrat cateva saptamani pentru BBC, m-au instruit o perioada si am citit stirile din sport de doua ori, dar se pare ca nu sunt asa cum s-au asteptat”.

Insa Stephanie nu si-a pierdut speranta, este foarte increzatoare in “talentele” ei si convinsa ca pana la urma va face cariera in televiziune.

No comments:

Post a Comment