Wednesday 4 April 2012

De maine se intorc ploile. Vezi prognoza meteo pana duminica

stirileprotv.ro Maine vremea continua sa se incalzeasca, ajungand la maxime de 26 de grade si minime cuprinse intre 4 si 14 grade. Ceva mai frig va fi pe litoral, unde temperatura maxima va fi de 18 grade.

Joi, in vestul, centrul si nordul tarii cerul va fi innorat si va ploua, iar local vor fi chiar descarcari electrice. Presiunea atmosferica va scadea, iar vantul va avea intensificari de scurta durata.

Vineri vremea se va raci usor si va ploua in cea mai mare parte a tarii. Ploile vor fi insotite de descarcari electrice, iar vantul va sufla usor. Temperaturile maxime vor fi de 20 de grade, iar cele minime cuprinse intre 8 si 12 grade.

Weekend in familie! Cum sa-ti petreci sfarsitul de saptamana alaturi de copilul tau

Sambata cerul se mentine innorat si va ploua trecator in majoritatea regiunilor, insotit de descarcari electrice. Temperatura maxima va fi de 19 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 8-10 grade. In nordul Carpatilor Orientali vor fi precipitatii mixte.

Duminica se va raci. Ziua, cerul va fi mai mult noros si va ploua in jumatatea de est a teritoriului si pe arii mai restranse in rest. In cursul noptii cerul se va degaja treptat, iar precipitatiile vor fi in restrangere, urmand a se mai semnala izolat. Temperaturile maxime se vor situa intre 6 si 16 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -3 si 5 grade.

La munte vremea va fi instabila, iar in weekend chiar capricioasa. Temperaturile sunt in scadere.

No comments:

Post a Comment