Monday 30 April 2012

Oferte de aer conditionat in Timisoara

Chiar daca anotimpul calduros a inceput deja sa se instaleze pe meleagurile noastre, valul de temperaturi ridicate inca nu a ajuns. Desi cu totii apreciem vara si, mai ales in zilele friguroase de iarna spunem ca abia asteptam sa vina caldura, temperaturile mari pe care aceasta le aduce la un moment dat, nu au fost niciodata pe placul nostru. Gasim metode alternative precum scurte vacante la mare, la munte, sau oriunde am putea scapa de orasele mari in care caldura parca este si mai insuportabila, insa este clar ca nu putem face asta toata vara. Trebuie sa mergem la munca, avem treburi acasa si, mai ales, nu avem cu totii posibilitatea unei vacante care sa dureze cel putin 3 luni. Mai ales intr-un oras mare si aglomerat precum Timisoara, stim cat de usor este sa devina insuportabil de suportat temperaturile inalte, atat pe strada cat si la birou sau acasa. Care este solutia in acest caz? Pai, foarte simplu, incepem sa cautam oferte de aer conditionat Timisoara.

Bineinteles, putem cauta astfel de oferte si in alte orase, daca dispunem de timpul si resursele necesare unui transport din alt judet, dar atata timp cat exista posibilitatea achizitionarii unui aparat de aer conditionat Timisoara, aceasta optiune nu-si are rostul. Iar cea mai confortabila alternativa, mai ales daca stiti ca nu aveti destul de mult timp liber la dispozitie, este aceea de a cauta online aer conditionat Timisoara. Stiti foarte bine evolutia extraordinara a comertului online in ziua de astazi, si cu siguranta veti gasi pagini web ale furnziorilor de aparate de aer conditionat Timisoara care va pun la dispozitie oferte dintre cele mai variate.

Vom continua prin analiza unei astfel de oferte pentru aparatele de aer conditionat Timisoara, pentru a va ajuta sa cunoasteti mai multe despre ce ati putea intalni in momentul in care efectuati o cautare online. In primul rand, indiferent de furnizorul de aer conditionat Timisoara pe care il intalniti si alegeti, produsele vor fi cu siguranta impartite in diferite categorii. Aceasta practica este specifica oricarui tip de afacere online, nu doar in cazul celor de aer conditionat Timisoara, si are ca principal scop sa faca pentru dumneavoastra procesul de cautare si analiza a produselor mult mai usor si mai rapid.

Cu siguranta atunci cand incepeti sa cautati oferte de aer conditionat Timisoara aveti macar o idee despre tipul de produs care v-ar trebui sau macar cateva nume de producatori in care ati avea mai multa incredere sa le folositi produsele. Pentru aceste tipuri de situatii, veti observa ca produsele ofertelor de aer conditionat Timisoara sunt impartite in categorii, in functie de marca producatoare, de dimensiune si clasa energetica sau chiar de pret. Spre exemplu, trebuie sa stiti ca numarul de BTU si, implicit dimensiunile aparatului de aer conditionat, sunt cu atat mai mari cu cat suprafata camerei in care doriti sa-l instalati este mai mare. Astfel, avand produsele din oferta de aer conditionat Timisoara sortate in functie de numarul de BTU, impreuna cu informatiile pe care le detineti despre incaperea in care urmeaza sa instalati produsul achizitionat, veti sti in care categorie sa-l cautati, fara a pierde timp uitandu-va la produse care nu va sunt de folos.

De asemenea, optiunea de a sorta sau a ordona produsele ofertei de aer conditionat Timisoara in functie de pretul lor este una extrem de utila, deoarece sunteti singura persoana care cunoaste limitele financiare in care trebuie sa va incadrati si astfel veti sti daca furnizorul respectiv va poate indeplini sau nu aceasta conditie extrem de importanta. Cu toate acestea, nu trebuie sa va faceti griji, deoarece preturile aparatelor de aer condtionat Timisoara sunt mai mult decat accesibile.


Tags: aer conditionat timisoara

Sunday 29 April 2012

Achizitionand primele aparate de aer conditionat

Sa alegeti cele mai bune aparate aer conditionat este foarte usor, daca dispuneti de bagajul necesar de cunostinte in domeniu. Asa ca, in cele ce urmeaza va vom oferi informatiile de baza pe care este absolut necesar sa le aveti inainte sa achizitionati astfel de produse, indiferent daca aveti nevoie pentru locuinta dumneavoastra personala, pentru birou sau orice alt context. Pentru inceput, haideti sa explicam pe scurt cateva din principalele aspecte legate de terminogia acestor aparate aer conditionat.

BTU este prescurtarea de la British Termal Unit, si reprezinta unitatea internationala de masura pentru energie. In ceea ce priveste aceste aparate aer conditionat, o unitate de BTU masoara cantitatea de caldura pe care o unitate de aer conditionat o poate indeparta din camera. Pe masura ce numarul de BTU creste, si marimea, greutatea si pretul pentru aparate aer conditionat cresc. Pentru aparate aer conditionat de camera, in general intalnim unitati cu putere intre 5,000 si 24,000 BTU. Este intotdeauna foarte important sa potriviti numarul de BTU pe care il au aceste aparate aer conditionat cu dimensiunea camerei in care doriti sa le instalati. Camera sau camerele respective nu vor fi racite eficient daca numarul de BTU este prea mic sau prea mare pentru dimensiunea suprafetei camerei.

Continuam cu termostatul, o componenta importanta oricaror aparate aer conditonat. Termostatul cu senzori de caldura potriveste temperatura aerului care vine din aceste aparate aer conditionat. Termostatul poate fi programabil sau actionat manual. Combinatia dintre un termostat reglabil si un ventilator cu viteze variate reprezinta cheia succesului pentru aparate aer conditionat in ceea ce priveste procesul de racire. Unele aparate aer conditionat vin insotite si de o telecomanda si ecrane digitale de citire a temperaturii.

Filtrele sunt de asemenea o parte importanta in componenta acestor aparate aer conditionat. De aceea, este necesar sa va orientati intotdeauna interesul catre acele aparate aer conditionat care au filtre ce pot fi curatate sau inlocuite cu usurinta. Nu trebuie sa uitam niciodata ca aer curat este esential pentru o functionare eficienta a aparatelor. De asemenea, nu uitati ca aceste aparate aer conditionat au o greutate destul de mare, asa ca nu va ganditi sa le transportati si sa le instalati pe cont propriu.

In ceea ce priveste aspectele post-achizitionare de aparate aer conditionat, primul cu care veti intra in contact este instalarea propriu-zisa. In cazul in care nu veti dispune de o echipa de profesionisti care sa instaleze aparate aer conditionat si veti face dumneavoastra acest lucru, este foarte important sa urmariti indicatiile producatorului intocmai cum va sunt prezentate. De exemplu, este absolut necesar ca unitatea sa fie fixata bine, din motive de siguranta. De asemenea, este important ca unitatea sa fie puternic sigilata pentru ca astfel va putea tine aerul rece in interiorul camerei careia ii apartine. Asigurati-va pe cat posibil ca ati amplasat aceste aparate aer conditionat intr-un loc ferit de soare, pentru a avea rezultate si mai bune in procesul de racire a camerelor. Cu toate acestea, va recomandam sa cautati o firma specializata in instalarea de aparate aer conditionat.

Un alt aspect destul de important cu care veti intra in contact dupa ce veti achizitiona produsele, si cu care va trebui sa va obisnuiti de-a lungul timpului, este zgomotul produs de aceste aparate aer conditionat. Cu toate ca, datorita progresului tehnologic si a stadiului avansat in care aceste aparate aer conditionat au ajuns in ziua de astazi, ele vor produce un zgomot suplimentar pe care il veti remarca cu siguranta in camera. Intr-adevar, modele noi sunt din ce in ce mai silentioase, insa va fi imposibil sa nu remarcati prezenta unui zgomot nou in camera dumneavoastra. 


Tags: aparate aer conditionat

Wednesday 25 April 2012

Discriminarea romanilor in UK

Comunitatea romana din Regatul Unit e foarte numeroasa si a fost fondata incepand cu anii 90. La inceput, la fel ca in cazul multor alte natii reprezentate in insula, localnicii au avut o atitudine prietenoasa si deschisa, dar faptele multor romani in UK au dus la conturarea unui profil neplacut al intregii comunitati, mai ales in Anglia. In special dupa deschiderea granitelor, in 2007, multi infractori marunti din Romania s-au mutat in Anglia, dar poate nu acestia sunt cei care au creat imaginea proasta a comunitatii din ziua de azi. Cei care au contribuit decisiv au fost aceia care au incercat sa profite cat mai mult de sistemul de protectie sociala relativ generos din Anglia. Practic, multi conationali fara pofta de munca adora sa profite de beneficiile oferite lunar de statul britanic si sa incaseze ajutor pentru plata chiriei si cheltuieli curente, fara sa fi contribuit in prealabil cu nimic la fondul de ajutor al statului.

 

De fapt, multi dintre acesti romani au venit doar cu acest gand in Anglia, adusi de cunostinte care le-au spus ca pot trai lejer din ajutoare de stat. Sigur, sunt multi romani in Londra care duc vieti foarte cinstite, dar activitatea lor pasnica e uneori umbrita de activitatile ilicite ale altor romani. Tinand cont de profilul multicultural al orasului, e foarte important ca un anumit grup sa aiba o imagine pozitiva, iar romanii din Anglia nu dispun de asa ceva. Dar cum s-a ajuns la asta intr-un interval de timp destul de scurt? Mai jos sunt cele mai comune tipuri de activitati care au dus la aceasta situatie.

 

  • neseriozitatea afisata in activitatile profesionale. Multi, poate prea multi romani care lucreaza in Anglia, desi capabili de activitati profesionale foarte bune, prefera sa incerce sa scape ieftin, nefacandu-si munca la timp si ignorand observatiile celorlalti. Trebuie spus ca, indiferent de domeniu, romanii pot fi la fel de buni ca oricare altii; nu abilitatea profesionala e pusa la indoiala, ci respectul pentru profesie, colegi si beneficiari.

  • Micile smecherii: Ceea ce unora romani li se pare perfect normal si doar o mica smecherie care nu poate dauna, locuitorilor si altor etnii din Anglia li se par (pe buna dreptate) drept infractiuni. De la deschiderea a 10-15 abonamente de telefonie mobila pentru a lua telefoane gratuit si a le vinde (ignorand desigur plata abonamentelor) pana la evitarea platilor spre utilitati prin schimbarea numelor de pe contract, imaginatia romanilor nu are limite. Astfel, in multi ani de mici inselaciuni si smecherii, atitudinea opiniei publice fata de romanii onesti.

  • Cersetoria. Nu atat actul de a cersi cauzeaza o imagine nefasta, ci mai degraba comportamentul cersetorilor, care sunt de obicei si hoti de buzunare si cauzeaza turbulente pe mijloacele de transport in comun.

  • Teparii. De orice fel. Acestia inseala pe oricine, de la alti romani pana la absolut pe oricine intalnesc, cele mai comune tipuri de inselaciuni fiind cu inchirieri, masini, transport marfa, ajutor cu actele necesare pentru angajare. In principiu, pentru a evita problemele, urmariti siturile de anunturi de romani in londra in UK, unde cei mai multi dintre tepari sunt deconspirati destul de repede.


Tags: anunturi uk, romanii in uk

Tuesday 24 April 2012

Gaseste oferta potrivita de aer conditionat

In aproape fiecare activitate pe care o desfasuram in spatii inchise zi de zi, mai ales in zilele calduroase de vara, avem nevoie de un mediu temperat in care sa ne simtim bine. Fie ca vorbim de birou, sala de curs, cladiri, apartamentul sau casa in care locuim si chiar autoturismul personal, atunci cand temperaturile urca la nivele semnificative, activitatile pe care dorim sa le desfasuram devin foarte greu sau chiar aproape imposibil de dus la capat. Aparatul de aer conditionat ne-a rezolvat aceasta problema inca de la momentul inventarii sale. Chiar daca la inceput el a fost considerat un indicator al unui stil de viata extravagant si chiar respins de catre conservatori, cautarile unui aparat de aer conditionat ieftin care au urmat ne arata ca treptat oamenii au inceput sa inteleaga si sa accepte necesitatea sa.

Dar necesitatea gasirii unui aparat de aer conditionat ieftin a disparut in timp, datorita unei multitudini de factori care au aparut pe parcurs. Din ce in ce mai multe persoane doreau sa achizitioneze aceste aparate, odata ce au inteles importanta lor si avantajele pe care acestea le ofera. Astfel ca, in ziua de astazi ele sunt prezente aproape pretutindeni, in cladiriri mici si mari, in apartamente, in case, in orice tip de locuinte, in autoturisme etc. In acelasi timp insa, s-a dezvoltat si o perceptie generala a consumatorilor conform careia preturile mici sunt un indicator al unui nivel scazut al calitatii produselor.

Astfel ca, deja nu mai avem acea goana initiala dupa aparatul de aer conditionat ieftin, pentru ca incepem sa ne intrebam daca el este cu adevarat bun si daca va rezista in timp. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care accentul nu a mai fost pus pe aparatul de aer conditionat ieftin, ci direct pe calitatea acestuia. Preturile sale au devenit din ce in ce mai accesibile pentru un numar mare de potentiali consumatori. In acest fel, putem spune ca nu mai cautam aparatul de conditionat ieftin, ci pe cel mai recomand ca si calitate. Desigur, criteriul pretului nu a fost complet eliminat din procesul de achizitionare a aparatelor de aer conditionat. In plus, acesta devine mai important atunci cand nu stim exact ce sa alegem, nu avem pe cineva care sa ne recomande un anumit brand pentru ca l-a folosit anterior si s-a declarat satisfacut, si atunci este momentul in care ne raportam mai mult la resurele noastre financiare si mai putin la detaliile tehnice legate de produs.

In acelasi timp insa, un aparat de aer conditionat ieftin nu inseamna neaparat ca este un produs de calitate inferioara. Asta pe langa faptul ca notiunea de aparat de aer conditionat ieftin este relativa, variind de la o persoana la alta. Progresul inregistrat in acest domeniu a facut posibil in ziua de astazi ca si cele mai ieftine produse sa fie capabile sa satisfaca nevoile clientilor, oferind un raport calitate-pret de clasa superioara. In plus, este perfect de inteles ca noi sa cautam in permanenta cele mai bune oferte disponibile, fie in magazine sau in mediul online. In ceea ce priveste acest tip de produse, este clar ca vom cauta in continuare un aparat de aer conditionat ieftin, mai ales daca suntem la prima achizitie. Nu stim ce poate face, nu am cerut si alte pareri, dar parca totusi am vrea sa-l cumparam. Atunci, un aparat de aer conditionat ieftin pare a fi cea mai buna solutie, sau macar cea mai putin riscanta.

Intr-un timp foarte scurt veti realiza ca investitia dumneavoastra a fost una care cu siguranta a meritat. Fie ca veti alege un aparat de aer conditionat ieftin sau unul cu un pret mai ridicat, importanta lui in viata dumneavoastra va va convinge sa nu renuntati niciodata la utilizarea sa.

 


Tags: aer conditionat ieftin

Cromatica vestimentara

In oriuce meserie fiecare om vine probabil cu propriile lui metode care pe langa cele obisnuite de productie de serie dau nastere adevaratelor opere de arta sau adevaratelor lucruri originale. Motiv pentru care si seligrafie lucrurile stau cam la fel mai ales ca aceasta arta este una mai presus decat multe altele.Dar pe langa aceste lucruri sunt si alte elemente care pregatite cum trebuie duc la asamblarea corecta  si bine determinata a unei opere de arta. Vom incepe sa vorbim despre cereneala  folosita in print-urile serigrafice. Cerneala , aceast material produce in acest domeniu foarte multa confuzie, de regula producatorii de cerneala iti spun pe cutie ca produsul este gata pentru folosit, de regula pui cerneala pe ecran si te apuci sa faci printul, dar asta de regula este una dintre cele mai mari minciuni. Marea majoritate a cernelii de pe piata este prea groasa pentru a putea fi folosita manual, motiv pentru care vascozitatea ei trebuie redusa, pentru a putea fi folosita cu usurinta. Subtierea ei nu trebuie sa insemne neaparat o reducere a luminozitatii culorii, sau o scadere acalitatii cernelii ci se poate folosi un aditiv special ce doar o face mai moale. O mica parte de aditiv de acest gen te va ajuta sa poti folosi o cerneala mai usor.

    Daca vei avea un print in trei culori va trebui sa reduci un pic culoarea si densitatea vopselei mai deschise, aceasta in general va fi prima culoare folosita si va trebui sa penetreze panza ca sa nu cumva patezi materialul atunci cand vei face celelalte printuri. Daca negrul va fi ultima culoare va trebui sa-l subtiem mai putin, acesta va trebui sa stea pana la urma deasupra celorlalte culori, si se va amesteca cu celeltalte culori daca va fi prea subtire.Cernelurile plastisol tind sa fie un pic cam groase si de aceea inainte sa le folositi agitati foarte bine cutia, pentru ca atunci cand o agitati va puteti da seama daca este nevoie sa folositi aditiv sau nu, si in cazul in care are nevoie puteti ghici si cantitatea. Aceste tehnici de serigrafie si de personalizare pot fi foarte utile pentru cei ce de abia acum incep aceasta afacere sau mai ales pentru producatorii mici si neexperimentati. Produsele care pot fi imprimate sunt , pixuri, brelocuri, brichete, carti de vizita, semne psi, indicatoare avertizare, serigrafie tricouri, agende. Poti folosi pentru asta o companie de serigrafie bucuresti ( seligrafie bucuresti ).  Ea poate face personalizare obiecte, serigrafie textile si imprimare tricouri bucuresti. Incercati sa faceti unice hainele dvs, apeland la acest gen de artisti pentru a avea printuri unice pe hainele dvs. Multe dintre aceste obieste personalizate pot deveni cadouri pentru dvs sau pentru persoanele dragi. Sunt in momentul de fata o multitudine de companii specializate in aceste lucruri care au siteuri web si care va pot ajuta prin intermediul internetului sa efectuati o comanda pe care ei o va vor trimite acasa fara ca dvs sa faceti effort. Pana la urma puteti fi dvs graficianul trimitand un model creeat de dvs si aceste companii vor folosi prese specializate care va vor reproduce cu fidelitate desenele pentru a va aduce la bun sfarsit orice initiativa iesita din comun ce implica lucruri noi in cromatica vestimentara. Cautati cu incredere aceste companii pentru ca spre deosebire de asamblarea unui atelier propriu in realitate aceste companii va vor costa cu siguranta mai putin.

Sunday 22 April 2012

Minimalismul.

Vedem odata cu venirea primaverii, tot felul de interioare care mai de care. Multe se supun diverselor stiluri existente pe piata unul care totusi atrage atentia este stilul minimalist. Avandu-si radacinile in arhitectura moderna, el pare a fi aspectul schematic al arhitecturii contemporane si se afla in antiteza cu principiile arhitecturii renascentiste si nu numai. Cuprinderea minimalismului este mult mai larga si, desi abordeaza simplitatea, forma urmand functiunea, conform Louis Sullivan, acesta cauta reinterpretarea formelor prin simplitate si renunta la obiectele inutile si excesul de accesorii, rezultand un spatiu aerisit si relaxant.In primul si-n primul rand, minimalismul se refera la reducerea pieselor de mobilier si la armonizarea culorilor.

     Spatiul obtinut este unul eliberat, minimal din punctul de vedere al obiectelor, in care nu se mai face abuz de ornamente ce risca sa il incarce. Stilul minimalist se restrange la linii clare, concise, austere si bine definite. Se observa o precadere in modestia detaliilor, formele sunt geometrice, in general, rectangulare sau pe alocuri rotunjite, oferind un contrast intre plin si gol. Unul dintre elementele fundamentale care definesc acest stil este ordinea. Desi decorul minimalist poate parea unul rece, sobru si impersonal, acesta lasa posibilitatea alaturarii diferitelor forme geometrice, culori si texturi, rezultand un design sculptural si animat. Puteti, astfel, sa alaturati, deopotriva, betonul, sticla, inoxul, pielea, lemnul si piatra. Totodata, sunt permise juxtapunerile intre imaginile contrastante, precum finisaje foarte fine si cele brute, dar atent studiate. In ceea ce priveste mobilierul, se poate remarca o preferinta spre orizontalitate; astfel, mobilierul minimalist nu se mai desfasoara pe verticala, ci pe orizontala, inaltimile fiind reduse. Mobila masiva, pe care o intalneam in toate casele, este inlocuita de piese simple, se renunta la biblioteca pentru rafturi, polite si corpuri asimetrice. Masutele de cafea sunt cat mai joase, in forme abstracte, canapelele voluminoase cu care ne-am obisnuit sunt schimbate cu cele cu spatare de dimensiuni cat mai reduse, foarte geometrizate, si apar elemente noi precum taburetele.

      Unul din cele mai importante elemente ale acestui stil sunt totusi perdele si draperii aceste elemente aducand o luminozitate diferita ambientului, si cele mai potrivite pentru acestea sunt cele japoneze.Un lucru de care se bucura foarte multi dintre adeptii acestui stil este faptul ca perdelele si covoarele nu mai sunt necesare. Renunta la mochete in favoarea parchetului, insa, daca doresti neaparat sa achizitionezi un covor, opteaza pentru unul simplu, intr-o singura culoare, de dimensiuni cat mai reduse, dar pufos, pentru a pastra aspectul minimal. Se renunta la perdele, pentru ferestre mari si luminoase, insa, in cazul in care locuiesti la bloc si dispui de ferestre mici, poti alege niste jaluzele sau storuri drepte, cu forme drepte, concise, ori perdele simple, tip plasa sau ata, pentru un aspect nonconformist. Acest stil nu te costa deloc mult si are un efect extrem de bun asupra incaperii in care iti duci tihnit zilele. Nu esti nevoit astfel sa faci cheltuieli foarte mari pentru a-ti permite acest stil de viata, dar totusi ai nevoie de specialisti in astfel de décor care sa iti explice exact cum il poti obtine, este destul de greu sa faci tu astfel de lucruri singur, este binevenit si sfatul unui stilist pentru a obtine o incapere de acest gen, dar la perdele ai nevoie indesemenea de profesionisti care iti pot aranja cum trebuie draperiile ca sa obtii fara prea mult efort efectul vizual scontat.


rulouri, rulouri

Saturday 21 April 2012

Frumusetea in ochii lumii.

Vi s-a zis probabil de multe ori despre oameni ca” Frumsetea vine din interior ” si ca “ Nu toate lucrurile sunt asa cum  par ”. Cand vorbim despre locuinte si interioarele lor aceste lucruri sunt inca o data valabile, si ajungem la un momentdat la concluzia ca totul este un reflex. Ca lumea nu este neaparat asa cum ar trebui sa fie ci depinde si prin ochii cui o vezi. Ce se intampla oare cand vezi lumea printr-o draperie sau o perdea, asta este cu totul alt lucru. Exista un element aparent insignifiant in casele noastre care poate da o lumina total noua camerei si care poate de fectul scontat de noutate armonie si frumos fara foarte mari eforturi financiare. Cea mai grea problema este cum sa il gasesti pe cel potrivit si aici ma refer la perdele si draperii aceste doua elemente de mobilier care iti pot oferi sau nu lumina de afara in proportiile in care o doresti tu, o poti limita sau poti scoate definitiv din ecuatie. Exista mii de tipuri de perdele ce pot fi gasite pe internet sau chiar si in mostrare la companii de profil dar showroomul dvoastra poate fi intotdeauna internetul unde veti gasi o multitudine de aranjamente care de care mai aspectuoase si mai reusite, speram ca in momentul de fata sa incepeti sa va uitati dupa ele pentru ca in perioada de primavara sunt reduceri si le puteti gasi astfel si la un pret bun.

      Astfel casa dvs va arata exact asa cum va doriti fara a face cheltuieli imense si fara a avea nevoie de luni intregi de munca , de praf si de mizerie, asha cum se face de regula atunci cand zugraviti din nou sau puneti geamuri noi, tapet nou sau faianta noua. Pentru perdelele din baie insa puteti accepta una la cada ca sa nu mai stropiti cu apa si sapun pe langa cada si sa nu mai fiti nevoiti sa curatati de fiecare data.In materie insa de draperii si perdele aveti insa nevoie de sfatul specialistilor , mai ales atunci cand vi le alegeti , ei trebuie sa va faca masuratorile pentru ele, pentru ca dvs nu stiti exact ce lungime sa comandati ca pliurile sa cada perfect, si poate n-o sa va vina sa credeti dar nu este asa simplu sa faceti o perdea sa arate bine, asta depinde in functie de inaltimea camerei, de tipul de material de culoarea ambientului si chiar si de ce anume se vede pe geam. Sa nu credeti ca aceste servicii sunt foarte scumpe, doar ca sunt necesare, cei care fac acest lucru de regula va si ajuta sa va modifice lungimea si latimea perdelelor in asa fel incat sa stea perfect, iar efectul va fi garantat, veti fi invidiat de catre toti prietenii dvs. In principiu trebuie sa folositi serviciile unor profesionisti , si puteti sa-i cautati in functie de experienta, pentru ca aceasta este cea mai relevanta in domeniu. Nu este nevoie sa va implicati pana la urma decat in procesul de luare al deciziei daca nu cumva si aici puteti folosi un stilist care sa stie sa va dea cel mai bun efect pentru camera dvs. Poate fi un sfat bun sa folositi stilistul dar neaparat trebuie sa folositi pe cei din compania specializata in montaje de perdele si draperii.


rulouri, perdele

Friday 20 April 2012

Aer CondiÃ…£ionat Arad, magazinul virtual dedicat confortului căminului dumneavoastră

PromoÃ…£ii la o gamă largă de produse, aparate de aer condiÃ…£ionat fabricate de cei mai renumiÃ…£i producători, precum Ã…Ÿi asistenÃ…£Ã„ƒ pentru a vă găsi aparatul de aer condiÃ…£ionat potrivit căminului dumneavoastră vă sunt oferite pe site-ul aerconditionatarad.ro.

Zilele toride de vară se apropie cu paÃ…Ÿi repezi, iar dumneavoastră încă nu aÃ…£i reuÃ…Ÿit să vă cumpăraÃ…£i un aparat de aer condiÃ…£ionat care să vă aducă răcoare Ã…Ÿi confort în cămin. Ei bine, pentru locuitori din judeÃ…£ul Arad site-ul aerconditionatarad.ro vine în sprijinul dumneavoastră cu zeci de modele de aparate de aer condiÃ…£ionat, plus toate informaÃ…£iile de care aveÃ…£i nevoie pentru a vă instala un astfel de aparat, care a devenit un bun necesar. Magazinul virtual dedicat arădenilor oferă numeroase promoÃ…£ii la diferite produse, prin care puteÃ…£i să economisiÃ…£i câteva sute de lei. Producători precum Daikin, Fujitsu, LG, Mitsubishi, Samsung sau Whirlpool îi găsiÃ…£i pe acest site, iar produsele fabricate sunt de cea mai bună calitate, o calitate garantată cu cel puÃ…£in doi ani.

 

PuteÃ…£i comanda rapid Ã…Ÿi eficient!

Pentru a comanda unul dintre aparatele de aer condiÃ…£ionat disponibile în magazinul nostru virtual, puteÃ…£i să plătiÃ…£i comanda prin trei metode foarte simple: pe mail, telefonic sau prin butonul de comandă rapidă. Firma noastră este una rapidă Ã…Ÿi eficientă, în maxim 24 de ore vă transportăm produsul comandat acasă fără să plătiÃ…£i niciun ban pentru acest serviciu. Înainte de a alege un anumit model de aparat de aer condiÃ…£ionat firma noastră vă recomandă să consultaÃ…£i înainte specialiÃ…Ÿtii pe care noi îi avem Ã…Ÿi care sunt pregătiÃ…£i în orice moment să răspundă nevoilor pe care le aveÃ…£i Ã…Ÿi să găsească cele mai bune soluÃ…£ii.

Dacă nu mai vreÃ…£i să pierdeÃ…£i timpul în căutarea unei firme care să vă instaleze aparatul de aer condiÃ…£ionat nou cumpărat, magazinul nostru virtual poate rezolva Ã…Ÿi această problemă. Aer CondiÃ…£ionat Arad lucrează cu două firme de instalare care sunt specializate în montarea echipamentelor, care percep niÃ…Ÿte preÃ…£uri cuprinse între 250 Ã…Ÿi 434 de lei, în funcÃ…£ie de suprafaÃ…£a echipamentului de aer condiÃ…£ionat.

 

Sfaturi în achiziÃ…£ionarea echipamentelor de aer condiÃ…£ionat

Trebuie să aveÃ…£i mare grijă atunci când achiziÃ…£ionaÃ…£i un aparat de aer condiÃ…£ionat, de aceea specialiÃ…Ÿtii noÃ…Ÿtri vă stau la dispoziÃ…£ie. Iată câteva sfaturi elementare:

  • Aparatele de aer condiÃ…£ionat se dimensionează în: 15-25 mp aer condiÃ…£ionat de 9.000 BTU, 25-35 mp aer condiÃ…£ionat de 12.000 BTU, 35-45 mp aer condiÃ…£ionat de 18.000 BTU Ã…Ÿi 45-55 mp aer condiÃ…£ionat de 24.000 BTU.
  • Dacă aveÃ…£i nevoie de un echipament de aer condiÃ…£ionat pe care o să-l folosiÃ…£i cel puÃ…£in două luni pe an, vă recomandăm  să alegeÃ…£i un echipament cu tehnologie inverter. Acesta este cu echipament care are o clasă de consum scăzută Ã…Ÿi astfel diferenÃ…£a de preÃ…£uri dintre un compressor classic Ã…Ÿi unul inverter va fi amortizată.
  • Un rol important în aparatele de aer condiÃ…£ionat îl au filtrele, toate echipamentele sunt dotate cu filtre anti-praf lavabile, care împiedică formarea bacteriilor Ã…Ÿi previn îndepărtarea acestora. Filtrele praf-lavabile au avantajul că se pot spăla de câte ori doriÃ…£i, iar dacă solicitaÃ…£i echipei care vă va instala echipamentul de aer condiÃ…£ionat, aceasta vă poate arată Ã…Ÿi cum se scot filtrele din unitatea interioară.
  • Pentru consiliere gratuită privind echipamentele pe care noi le comercializăm Ã…Ÿi pentru a afla cu exactitate care este aparatul de aer condiÃ…£ionat potrivit căminului dumneavoastră, consultanÃ…£ii noÃ…Ÿtri sunt disponibili la numerele de telefon 0726 785 782 sau 0726 785 783. Nu uitaÃ…£i că aveÃ…£i un mare avantaj dacă achiziÃ…£ionaÃ…£i un produs cumpărat din magazinul nostru virtual, Ã…Ÿi anume acelă că direct din fotoliul dumneavoastră puteÃ…£i să faceÃ…£i comanda, iar fără a fi nevoie să vă deplasaÃ…£i, noi vă aducem echipamentul de aer condiÃ…£ionat direct acasă Ã…Ÿi puteÃ…£i să plătiÃ…£i produsul cumpărat la livrare.  


    aer conditionat arad, aer conditionat arad

    Protectia catodica a conductelor

    Reteaua de conducte  in cazul unui hidrofor folosit intr-o statie de pompare este complexa. Exista numeroase tevi care asigura legatura intre toate  dispozitivele prezente in statie. Conductele sunt afectate in timp de diversi factori; pentru a preintampina aceasta situatie trebuie sa li se asigure o protectie. Protectia catodica se realizeaza prin doua metode: protectie cu anozi activi sau cu material protector si protectie cu injectie de curent. In primul caz, neexistand sursa exterioara de curent, protectia este realizata prin utilizarea cuplului catod-anod, anodul fiind constituit dintr-un metal mai electronegativ decat conducta de protejat, care formeaza catodul. Anozii se fabrica din zinc cu dimensiunile 1000x25x35 mm. Anozii sunt montati in saci din panza de iuta, in care se introduce un amestec de gips si argila, pentru a se realiza o rezistenta de trecere constanta, de valoare scazuta. Metoda se aplica pentru soluri cu rezistivitate mica si care nu sunt strabatute de curenti vagabonzi. Protectia conductelor ingropate, cu anozi de zinc sau magneziu vizeaza urmatoarele elemente: conducta de protejat, cablul de drenaj electric, aliaj de zinc sau magneziu, material de umplutura, sac de panza si prize de iesire. Dezavantajul metodei consta in faptul ca nu ofera posibilitatea reglarii curentului pe masura deprecierii  izolatiei conductei si, in plus, electrozii trebuie inlocuiti la 5-10 ani. In anumite situatii au dat rezulate bune anozii montati chiar pe conducta.  Protectia catodica cu anozi de zinc vizeaza: asamblarea bridei anodice, izolatia conductei, conducta de otel, segmentul anodic si lipitura pentru contactul electric. Conductele care fac racordul unui hidrofor cu pompele din cadrul statiei sunt supuse diverselor fenomene. Acestora este recomandat sa li se asigure o protectie catodica.  Cea de a doua metoda consta in injectarea unui curent continuu pe suprafata conductelor, de la sursa exterioara de curent, prin intermediul unei prize anodice. Protectia catodica a conductelor cu injectie de curent cuprinde: anozi din fonta silicioasa, bransament electric, conducta, cabluri, strat de protectie de caramizi, cabina cu redresor, stalp de sustinere pentru reteaua aeriana de alimentare a redresorului cu energie electrica. Valoarea curentului ce trebuie debitat de statia de protectie catodica depinde de suprafata conductei, calitatea izolatiei, pierderile prin cablurile de alimentare si trebuie sa fie cel putin egala cu valoarea curentului de coroziune. Densitatea de curent depinde de calitatea izolatiei conductelor. Instalatia poate functiona 14-15 ani, dupa care anozii trebuie inlocuiti. O instalatie catodica corespunzator realizata si exploatata prelungeste cu 20% durata de serviciu a conductelor de otel (valoarea instalatiei reprezentand numai 4% din investitia conductei). Procesul de coroziune, determinat de caracetristicile solului ca electrolit coroziv, consta in doua reactii electrochimice cuplate: o reactie anodica, de dizolvare a metalului si o reactie catodica, de reducere a oxigenului din sol. Procesul anodic se realizeaza cu mare viteza in solurile umede si foarte lent in solurile uscate; acest proces mai este influentat si de grosimea stratului de sol, de elementele componente ale solului. Solul acid (cu pH<7) este foarte activ in procesul de corodare; solul alcalin poate forma o pelicula protectoare. Solul cu un continut mare de saruri influenteaza in sens crescator aparitia coroziunii, deoarece mareste conductanta electrica si creste continutul in oxigen. Aerisirea solului favorizeaza coroziunea, aceasta extinzandu-se in adancime, pentru ca in final sa duca la perforarea peretelui conductei. Exista numeroase metode de protectie catodica, reprezentate schematic si frecvent utilizate in domeniul imbunatatirilor funciare, cu precizarea celor mai importante cote de gabarit precum si a modelului unei prize de potential conform standardului national. Un hidrofor este un dispozitiv adesea folosit intr-o statie de pompare. Acestuia i se regaseste utilitatea si in sistemul de alimentare de la reteaua publica. Un hidrofor este o piesa in cadrul acestui sistem care furnizeaza utilizatorilor apa la presiunea dorita. Exista momente cand apa este utilizata in cantitati mai mari, respectiv momente cand este folosita in cantitati mai mici. Aceasta discordanta afecteaza reteaua publica, care uneori cedeaza iar oamenii nu mai dispun de apa la presiunea  dorita. In astfel de cazuri amplasarea unui hidrofor este esentiala. Acesta regleaza fluxul si debitul apei, practic ajuta reteaua publica sa faca fata suprasolicitarii. Un hidrofor este un dispozitiv tot mai laudat si recomandat de cei care-l utilizeaza


    pompe apa, pompe apa

    Tuesday 17 April 2012

    Echipamente ale circuitelor de refulare

    Vanele conice, spre deosebire de vanele cilindrice utilizate pe circuitele sub presiune, sunt amplasate la extremitatea acestora, asigurand reglarea debitului evacuat in exteriorul conductei, sau obturarea ei. Vana conica are corpul cilindric, fiind prevazuta cu nervuri de sustinere a conului. Obturatorul de forma cilindrica culiseaza axial pe corpul vanei, fiind actionat prin tije. In sectiunea superioara este reprezentata vana conica deschisa, iar in sectiunea inferioara inchisa. Daca se traseaza campul hidrodinamic cu trei linii de flux, se determina viteza fluidului si presiunea de-a lungul conului. Forta maxima actioneaza asupra conului la pozitia inchis daca se ia in considerare suprapresiunea rezultata din miscarea nepermanenta in conducta. Folosind rezultatele cercetarilor experimentale efectuate asupra vanelor conice se determina forta hidrodinamica pe vana conica, respectiv debitul care trece prin aceasta, pentru diferite grade de obturare. Cu toate ca vana conica este simpla, de constructie robusta, utilizarea ei este limitata de aparitia cavitatiei la deschideri mici si pericolul de eroziune prin jet la deschideri mai mari. Un hidrofor prevazut cu astfel de vane are ca si destinatie de utilitate domeniul irigatiilor. Aceste vane restrictioneaza cantitatea de apa evacuata. Se activeaza sistemul economic al dipozitivului. Un hidrofor prevazut cu sistem de economisire este astfel construit incat pretuieste lichidul pe care il trimite spre destinatie. Se merge pe principiul: orice picatura de apa conteaza. Apa este o resursa pretioasa care trebuie folosita in scop productiv. Trebuie sa ne bucuram si sa pretuim ceea ce ne inconjoara. Orice lucru, orice resursa isi are propria destinatie in lumea aceasta. Robinetele de retinere sunt armaturi speciale, destinate sa asigure controlul curgerii inverse prin instalatii, inchiderea lor avand o durata relativ scurta si declansata chiar de curgerea inversa. Un hidrofor este prevazut si cu echipamente hidromecanice ale circuitelor de refulare. Robinetele de retinere se caracterizeaza prin: timp de inchidere foarte scurt, grad de etansare redus, rezistenta hidraulica medie si siguranta nu prea mare in functionare. Ca urmare a timpului de inchidere foarte scurt al robinetelor de retinere, in conducte se produce un regim de miscare nepermanent, a carui efecte pot fi limitate prin efecte corespunzatoare. Pentru a asigura etansarea circuitului pe perioada de oprire a unui hidrofor, se monteaza, in sensul de la dispozitiv spre amonte, robinetul de retinere si apoi vana. Dupa forma organului de obturare se deosebesc robinete de retinere cu: clapeta, disc fluture, ventil si inel. O alta piesa care intra in structura constructiva a unui hidrofor este robinetul de retinere cu clapeta ( cu valva). In exploatare, acest robinet numit si clapet de retinere, este frecvent utilizat pe circuitele de refulare avand conducte orizontale si diametru mai mare de 100 mm. Robinetul de retinere cu clapeta este sectionat si montat in pozitie orizontala, cu sensul de curgere al apei de la dreapta catre stanga. In pozitia inchis asupra clapetei actioneaza atat forta hidrostatica datorita presiunii din conducta de refulare, cat si greutatea proprie.Un robinet de retinere cu clapeta are urmatoarea structura constructiva: corpul robinetului, flanse de prindere amonte si aval, clapeta, garnituri de etansare, articulatie fixa, capac, articulatie mobila si tija. In urma precizarilor facute se poate determina latimea suprafetei de etansare pantru un anumit material utilizat in acest scop. Deschiderea clapetei se face sub actiunea presiunii hidrostatice creata de hidrofor, cu sau fara echilibrarea presiunilor prin conducta de ocolire pe fetele sale amonte si aval. Datorita modului de actionare la deschidere, clapetele prezinta inertie si nu sunt recomandate a fi utilizate pe circuitele de refulare ale centralelor de apa decat in situatii speciale. Scopul acestor etape detaliate este de a preveni supraincarcarea motorului de antrenare, ca urmare a functionarii hidroforului in primele momente cu debit scazut. Deschiderea clapetei se face prin rotirea sa in jurul articulatiei fixe, sub actiunea momentului creat de fortele hidrodinamice caruia i se opun momentele fortelor de greutate si de frecare.
    pompa submersibila pret, pompa submersibila pret

    Consuma-ti energia intr-o "batalie" laser tag

    Stresul acumulat nu poate duce decat la o stare de nervozitate indiferent daca esti la liceu sau ai un job. Fara sa vrei activitatile zilnice repetivite te pot pune lesne in situatii dificile pe care trebuie sa le gestionezi cum se cuvine, altfel necazurile mai mici sau mai mari pot aparea cand te astepti mai putin. De aceea ori de cate ori ai posibiliatea, nu rata niciun moment in care poti sa evadezi cu adevarat din rutina zilnica si sa faci orice altceva decat te-ai obisnuit in fiecare zi.

    Rupe-o la fuga prin parc, sa pur si simplu urca-te in primul tren din dimineata zilei de week-end si paraseste orasul, catre orice destinatie iti iese in cale la casa de bilete din gara. Daca timpul nu iti permite astfel de evadari pe ceva kilometri departrare de casa si obligatiile familiale sau orice alte motive sunt impotriva parasirii orasului, atunci nu dispera. Ai sanse sa iti poti consuma energia negativa acumulata si in apropierea casei in interiorul celui mai nou labirint real in care vei putea incinge o „batalie” laser tag pe cinste impreuna cu prietenii sau colegii de serviciu ori scoala.

    Daca nu ai auzit pana acum despre laser tag arena, ei bine trebuie sa stii ca maretele batalii pe care le-ai vazut doar in filmele science fiction, in care combatantii folosesc cele mai sofisticate arme laser, pot fi acum nesperat de aproape de tine, ba chiar poti fi chiar in interiorul luptei cu „adversari de temut”. Undeva in urma cu 30 de ani au aparut aceste sali de jocuri cu arme laser, complet inofensive, care au facut si inca fac mare valva printre pasionatii de lupte strategice care aduc realitatea jocului la rand de arta.

    Daca esti curios vei putea vizita laser tag bucuresti, unde poti asista pentru inceput la o astfel de confruntare care te va capta pe loc. Nu iti va lua prea mult timp sa imbraci vesta speciala pe care toti concurentii o poarta si care are dispuse in puncte strategice o serie de senzori care vor receptiona fasciculul laser high-tech cu raze infrarosii care va fi emis din pistoalele adversarilor tai. Vei primi si tu un astfel de pistol cu care ii vei putea „tinti”, iar in toata acesta confruntare scorul va fi afisat permanent pe un ecran mare din sala de joc.

    Nu trebuie sa uiti niciun moment ca nu ai de ce sa te temi, deoarece raza emisa de toate pistoalele folosite in joc este complet inofensiva oriunde ar fi tintita aceasta. Ideea de baza a jocului in laser tag arena, este aceea de a putea parcurge labirintul pe care organizatorii il pun la dispozitie, si de a te putea folosi de toate prilejurile si configuratiile traseului pentru a putea „nimici” cat mai multi „adversari”.

    Este evident ca totul este doar un joc, dar care poate avea suficient de multe strategii pe care le vei putea pune la punct impreuna cu echipa ta. Ca in toate jocurile de echipa, fiecare dintre participanti va avea un loc bine determinat in „conflictul armat” la care participa in laser tag bucuresti, cu scopul vadit de a castiga batalia.

    Daca pana acum ziua ta de nastere a fost pretrecuta in familie, cu prietenii, in aceleasi conditii pe care de ceva timp le consideri putin depasite de vreme, iata ca a sosit momentul de a rasturna traditia si a da curs unei petreceri laser in toate regula. In situatia in care esti parinte si vrei sa-ti surprinzi copilul cu ceva nou se pot organiza aniversari copii care vor aduce multa bucurie pentru cei mici. Aceste aniversari laser, nu vor fi atat de usor uitat de catre copii, asa ca pentru anul viitor rezervarea salii trebuie facuta din vreme.


    aniversari copii, distractie copii

    Thursday 12 April 2012

    Creste progresiv numarul masinilor

    In momentul de fata in lume sunt peste 1,015 miliarde de masini in intreaga lume. Prima tara la acest capitol fiind SUA cu 239,8 milioane de autovehicule, a doua China cu 78 milioane de autovehicule, dar acest numar in China creste vertiginos cu 27.5% anul trecut pe cand in SUA cu doar 1% iar daca China ar avea media de 1,3 persoane la o masina ca in SUA numai masinile din China ar depasi un miliard. Pe langa toate acestea in urmatorii ani se estimeaza cresterea de cel putin 4 ori a nr masinilor la nivel mondial. Lucru care pune pericol, mediul si existenta resurselor de energie care se scumpesc si se raresc pe zi ce trece. Acestea fiind spuse ne putem gandi cam cata lume iese cu masina zilnic si cati sunt implicati in accidente la nivel mondial si vom descoperi cifre uimitoare. Desi o mare parte din accidente sunt considerate usoare neexistand victime ci numai pagube materiale ramane totusi un numar urias de morti si raniti extrem de grav la nivel de minut pe toata suprafata globului pamantesc.

       Fiind atattia oameni care au nevoie de ajutor financiar in cazul unui accident auto au aparut firmele de asigurari si apoi firmele care se ocupau cu obtinerea de daune morale la vatamare corporala din culpa, auto, daune morale vatamari corporale accident, daune rca, daune asigurari. Acestea au rolul de a-i consilia si a-i indruma pe cei care sunt implicati in aceste tipuri de incidente ca sa poata obtine sumele cuvenite repararii pagubelor. Ca sa poata fi sustenabil din punct de vedere financiar pentru victime aceste companii ofera servicii pe cost zero pana in momentul in care se face acordarea daunelor morale, atunci firma incaseaza un procent pe care il vei sti dinainte de a incepe efectiv procedura juridica in acest sens. Poti apela la ei imediat ce s-a terminat cercetare penala accident auto pentru ca atunci exista niste concluzii alea anchetei si niste dovezi care pot fi folosite in instanta pentru a-ti sustine cauza. Sunt acum avocati experti in mai toate tipurile de accidente , chiar si in cele provocate de exemplu de scrierea de mesaje pe telefonul mobil, lucru destul de grav si nerecomandabil la volan. Scopul banilor pe care ii veti obtine ca despagubire este acela de a va plati spitalizarea, de a ajuta familia sa traiasca atata timp cat dvs sunteti in spital si nu puteti merge la munca sau sa va platiti si pagubele produse autovehiculului. Speram sa nu fiti nevoiti sa folositi nici unul din sfaturile enumerate mai sus decat pe urmatorul incercati sa conduceti cu grija si evitati situatiile in care nu sunteti atenti la volan, la anumite viteze o secunda de neatentie poate fi mai mult decat suficient sa intrati intr-o tragedie pe care o puteti regreta tot restul vietii. Desi statisticile spun ca exista diverse tipuri accidente pe care le poti pati cel putin odata in 20 de ani de condus autovehicule, nu spuneti ca aveti experienta pentru ca in general marea majoritatea a celor ce sunt implicati in aceste situatii sunt de regula soferi cu experienta care si-au cam pierdut exercitiul atentiei. Aveti foarte mare grija la sanatatea si intergritatea voastra psihica si la cea a familiei dvs, nu merita sa va grabiti la un drum pentru ca este mai bine sa ajungeti doar la destinatie decat sa existe posibilitatea sa nu mai ajungeti deloc.


    accident auto, tipuri accidente

    Nimic nu este prea mult pentru frumusetea ta

    Eternul feminin se va reflecta permanent in ochii nostri prin prezenta seducatoare si mereu plina de mister a oricarei doamne sau domnisoare care va trece ca o blanda lumina pe langa noi, lansand in urma parfumuri fine care ne rascolesc si ne incita imaginatia. Petrecem suficient timp in fiecare zi alaturi de femei frumoase, in drum spre birou, in metrou sau stand in masina la semafor, arauncand cate o privire admirativa, iar cei mai tineri un zambet de prietenie in speranta unei noi intalniri. Poate ca niciodata nu ne-a preocupat prea mult misterul pe care il ascund, modul in care reusesc pentru inca o zi sa fie atragatoare, chiar daca, fara indoiala, si ele resimt aceleasi griji ca si noi si isi pun aceleasi intrebari dificile ca si noi.

    Cu toate acestea ele reusesc sa se ridice de fiecare data inaintea noastra, au o resursa uneori de neinteles, o putere pe care noi nu o vom avea poate niciodata, o vointa nativa de a progresa si a trece peste orice le-ar sta in cale. Suntem cu siguranta niste neindemanatici ai sufletului pentru a putea intelege cum se intampla mereu si mereu ridicarea si succesul unei femei. Si ca sa fie si mai greu de dibacit secretul lor, sunt mereu atat de frumoase.

    Orice femeie stie ca infatisarea sa trebuie sa fie sustinuta prin diferite tehnici simple de machiaj, infrumusetare si mentinerea a tonusului pielii si muschilor, altfel munca de zi cu zi isi va pune amprenta fara sa isi dea seama. Cum astazi timpul este de departe cel mai temut inamic al unei zile, sunt suficiente sanse ca o tanara doamna sau chiar domnisoara care inca isi desavarseste studiile superioare, practic sa nu ii mai ramana vreme pentru o ingrijire corecta a propriei infatisari.

    Daca ne gandim numai la timpul pe care ar trebuie sa-l aloce pentru o manichiura si pedichiura pe care ar executa-o personal, atunci este deja o problema atunci cand alte obligatii nu pot avea amanare. De aceea, oricare dintre dumneavoastra doamnelor si domnisoarelor veti putea gasi si apela cu incredere la un salon infrumusetare bucuresti, unde veti primi toata atentia pe care o meritati din partea unor persoane profesioniste care vor ingriji cu tehnici, unstensile, aparatura si materiale specializate corpul dumneavoastra.

    Chiar daca executarea unei sedinte obisnuite de manichiura si pedichiura ati putea considera ca o veti putea executa singure acasa, diferenta in sine consta in faptul ca pana si aceasta tehnica aparent simpla are secretele ei profesionale, iar faptul ca veti primi atentia pe care o meritati pe toata durata sedintei se va reflecta intr-un mod placut asupra psihicului dumneavoastra.

    Pe langa acest tip de sedinte un salon infrumusetare bucuresti, va aduce si o serie de alte prestatii de care puteti beneficia pentru relaxare si infrumusetare. In primul rand aveti in mod clar nevoie de un masaj de relaxare pe care il veti putea primi intr-un salon masaj bucuresti din parte personalului calificat care isi va da toata maiestria pentru a va readuce o stare pozitiva si tonifierea a pielii si muschilor. Multe dintre dumneavoastra, aveti meserii sedentare, iar timpul de dupa program nu mai ingaduie prea multa miscare, din pricina obligatiilor din familie, de aceea planificarea unor sedinte de masaj sunt mai mult decat binevenite.

    Si cum sezonul estival este mereu primitor oriunde ati petrece vacantele sau pur si simplu plimbarile prin parcuri, merita sa fiti pregatite pentru a intampina purtarea hainutelor usoare asa cum se cuvine. Intr-un salon infrumusetare bucuresti, veti putea opta si pentru primirea unor sedinte de expunere programata la raze ultraviolete in cadrul unui solar bucuresti. Este important sa optati pentru astfel de sedinte deoarece prin practicarea lor controlata, corpul dumneavoastra va fi mai relexat datorita modului in care expunerea la lumina ultravioleta actioneaza asupra sistemului imunitar si previne riscul aparitiei celei mai periculoase afectiune la nivelul oaselor in special la femei.

    Important este sa va informati cerand sfatul profesionistilor dintr-un salon bronzat bucuresti, iar apoi sa programati de comun acord ritmul unor astfel de sedinte, pentru a fi mereu o prezenta aparte indiferent de anotimp si de grijile cotidiene.


    manichiura si pedichiura, manichiura si pedichiura

    Supapa vasului de hidrofor

    Vasul unui hidrofor este o piesa componenta a acestui dispozitiv. Exista o gama diversa de astfel de produse care variaza in functie de capacitate. Unele sunt mai mari, altele sunt mai mici, depinde de utilitatea hidroforului ( uz casnic, industrial). Vasul are in dotare o supapa de siguranta. Supapa este un element definitoriu; este un echipament de protectie impotriva suprapresiunilor sau depresiunilor, aparute ca urmare a miscarii nepermanente a lichidelor in conducta. In general sunt amplasate pe circuitul de refulare a unui hidrofor. Deschiderea sau inchiderea unei supape se face sub actiunea fortelor hidrostatice, respectiv hidrodinamice, iar manevra inversa sub actiunea fortelor elastice sau gravitationale. Supapa de siguranta este recomandata pentru limitarea suprapresiunilor in circuitele hidraulice de refulare. Exista mai multe tipuri de supape de siguranta: supape de tip inchis cu sistem de etansare, supape de tip deschis cu etansare si supape de tip deschis fara etansare. Supapele de tip inchis cu etansare sunt prevazute cu flanse sau mufe filetate, atat la intrare cat si la iesire in scopul colectarii lichidului evacuat prin corpul supapei. Supapele de tipul deschis evacueaza lichidul in exteriorul circuitului. Supapa de diametru are o anumita suprafata; pe aceasta suprafata actioneaza pe de o parte presiunea hidrostatica cu o anumita forta , iar pe de alta parte forta elastica a arcului precomprimat si greutatea proprie a supapei. In conditiile in care presiunea creste se modifica echilibrul sistemului. Supapa de siguranta cu arc se utilizeaza la recipienti sub presiune ai instalatiilor auxiliare ale statiilor de pompare; supapele de siguranta cu contragreutate pe circuitele de refulare ale statiilor de pompare si pe hidrofoarele statiilor de punere sub presiune. Practic o supapa de siguranta ca urmare a unei forte suplimentare se deplaseaza, permitand evacuarea lichidului si are loc comprimarea arcului cu care este prevazuta. Aici intervine forta elastica. Valoarea presiunii limita poate fi reglata prin modificarea fortei de pretensionare a arcului, dar cel mai frecvent prin modificarea bratului contragreutatii si marimea acesteia. In cazul unui hidrofor utilizat pentru ajutorarea statiilor de pompare se utilizeaza supapa cu arc de tip deschis. Aceasta se monteaza pe circuitul de refulare a vasului de hidrofor . In conditii normale forta din resort este suficienta pentru a tine discul pe scaunul circular. Cand presiunea creste, echilibrul se strica. Vasul unui hidrofor are capacitatea de a suporta o anumita temperatura a lichidului; si presiunea trebuie sa se incadreze intre anumite limite. Vasul este bine sa fie montat de catre un personal autorizat. Este recomandabil, in conditiile in care dorim sa inlocuim un astfel de vas, pompa sa nu mai fie conectata la instalatia electrica iar alimentarea cu apa sa fie oprita. Este indicat ca vasul sa fie montat in apropierea presostatului. Astfel in urma procesului de frecare nu mai au loc pierderi de presiune. Vasul nu trebuie sa prezinte scurgeri. Acesta este acoperit spre exterior cu un invelis care are rol protector. Instalarea acestei piese este un proces relativ simplu si rapid. Dupa ce a fost montat in conditii optime, se poate realiza conexiunea la reteaua electrica. O alta piesa componenta a hidroforului este rezervorul. Acesta are rolul de a aduna cantitati de apa care apoi urmeaza sa fie eliminate catre zona de destinatie. Se impune o verificare regulata a instalatiei si a dispozitivului. Trebuie verificat si lichidul care trece prin vas. Acesta trebuie sa aiba o anumita concentratie, sa nu fie dens. In interior exista o anumita temperatura si presiune admise. Daca acestea sunt depasite, pot aparea eventuale probleme care pot tulbura buna desfasurare a activitatilor. Fiecare tip de hidrofor este dotat cu un anumit vas. hidrofoarele cu destinatii in sectorul industrial sunt prevazute cu vase de capacitate mai mare; cele pentru uz casnic au in dotare vase mici.
    pompa hidrofor, pompe submersibile ieftine

    Wednesday 11 April 2012

    Executarea instalatiilor de gaze si protectia utilajelor

    instalator bucuresti executa numeroase lucrari de constructii, finisaje, montaj. In activitatile pe care le dasfasoara necesita diverse scule, instrumente si utilaje. Acestea au anumite indicatii de utilizare, pastrare si intretinere. In ceea ce priveste utilajele, este necesar sa se respecte urmatoarele recomandari: la primirea unui utilaj, inainte de toate se citesc atent instructiunile lui de folosire, cerandu-se lamuriri acolo unde acestea nu sunt suficient de clare; cand utilajul este mai complicat (de exemplu un grup electrogen sau un agregat de sudura, o macara mecanica) si deservirea lui necesita un specialist (mecanic, electrician), acesta nu va fi folosit decat deservit si intretinut de specialistul respectiv; utilajele se folosesc numai pentru lucrarea si sarcina pentru care sunt construite; inainte de punerea in functiune se controleaza buna stare a utilajului, corecta asezare in pozitia de lucru, ungerea, ancorarea, potrivit instructiunilor de folosire; in caz de defecte, se vor remedia pe santier numai acelea admise in instructiuni, fiind oprita demontarea in intregime sau partiala a utilajului; dupa terminarea lucrului efectuat, sau la incetarea lucrului, utilajul se curata si se pune in pozitia de asteptare. Modul de folosire a sculelor si utilajelor si starea lor de pastrare sunt o marturie a cunostintelor profesionale si a interesului pe care il poarta muncitorul meseriei lui. instalator bucuresti executa si instalatii de gaze. Acestea, dupa scopul pentru care sunt construite, se impart in urmatoarele categorii: instalatii de colectare si de transport, care colecteaza (aduna) gazele de la un numar oarecare de sonde dintr-un camp gazeifer sau petrolifer si le transporta pana la marginea localitatilor (orase, sate) sau la grupuri de consumatori; uneori, instalatiile de transport pot cuprinde si instalatii de inmagazinare, care in timpul consumului redus primesc gaze care sunt restituite in timpul varfurilor de consum; instalatii de distributie, prin care gazele primite la marginea localitatii sunt distribuite (impartite) prin conducte in lungul cailor de circulatie ale localitatii si apoi mai departe â€" prin bransamente - la consumatori; instalatii de utilizare, prin care gazele primite de consumator la bransament sunt conduse la aparatele de consum prin conductele instalatiei interioare a unitatii consumatoare care poate fi: o intreprindere industriala sau comerciala, o unitate administrativa, un bloc de locuinte sau o simpla gospodarie. Toate aceste categorii de instalatii pot cuprinde urmatoarele elemente: conducte subterane si lucrari de traversari; conducte aeriene pe lucrari de constructie speciale; conducte atasate cladirilor sau in cladiri; statii de aparate ( de odorizare, de reglare sau de masurare); aparate pentru consumul gazelor. Organizarea si majoritatea operatiilor de executare a acestor elemente au o tehnica comuna pentru toate cele trei categorii de instalatii; astfel, izolarea conductelor subterane, sudarea tevilor si controlul sudurilor, montarea statiilor de reglare au aceeasi tehnica de executie, fie ca elementul face parte dintr-o instalatie de transport, de distributie sau de utilizare. Cu toate acestea, desi operatiile pe care le executa instalator bucuresti, montor sau sudor, sunt aceleasi la toate aceste instalatii, totusi caracteristicile tehnice specifice fiecarei categorii de instalatii impun materialelor calitati diferite, iar executiei anumite conditii specifice. instalator bucuresti realizeaza montajul unei centrale pe gaze in conditii optime. Procesul in sine este unul amplu; nu necesita prea multe operatiuni premergatoare, dar se solicita atentie maxima la imbinarea conductelor; o singura greseala este suficienta pentru a se produce un mare de dezastru. In procesul de montare instalator bucuresti beneficiaza de ajutorul colegilor sai de echipa. Intreaga operatiune este o munca desfasurata in colectiv. In principal, intr-o locuinta, montajul tevilor se realizeaza prin filete. Centrala este racordata le reteaua electrica. Acesata sarcina este indeplinita fie de instalator bucuresti, daca are cunostinte in domeniul electricitatii, fie de un electrician. Este indicat sa se verifice daca exista scapari de gaze la finalizarea lucrarii. In procesul de realizare a unei instalatii de gaze se solicita o foarte mare atentie.
    instalator bucuresti, instalator sanitare

    Executarea instalatiilor de gaze si protectia utilajelor

    instalator bucuresti executa numeroase lucrari de constructii, finisaje, montaj. In activitatile pe care le dasfasoara necesita diverse scule, instrumente si utilaje. Acestea au anumite indicatii de utilizare, pastrare si intretinere. In ceea ce priveste utilajele, este necesar sa se respecte urmatoarele recomandari: la primirea unui utilaj, inainte de toate se citesc atent instructiunile lui de folosire, cerandu-se lamuriri acolo unde acestea nu sunt suficient de clare; cand utilajul este mai complicat (de exemplu un grup electrogen sau un agregat de sudura, o macara mecanica) si deservirea lui necesita un specialist (mecanic, electrician), acesta nu va fi folosit decat deservit si intretinut de specialistul respectiv; utilajele se folosesc numai pentru lucrarea si sarcina pentru care sunt construite; inainte de punerea in functiune se controleaza buna stare a utilajului, corecta asezare in pozitia de lucru, ungerea, ancorarea, potrivit instructiunilor de folosire; in caz de defecte, se vor remedia pe santier numai acelea admise in instructiuni, fiind oprita demontarea in intregime sau partiala a utilajului; dupa terminarea lucrului efectuat, sau la incetarea lucrului, utilajul se curata si se pune in pozitia de asteptare. Modul de folosire a sculelor si utilajelor si starea lor de pastrare sunt o marturie a cunostintelor profesionale si a interesului pe care il poarta muncitorul meseriei lui. instalator bucuresti executa si instalatii de gaze. Acestea, dupa scopul pentru care sunt construite, se impart in urmatoarele categorii: instalatii de colectare si de transport, care colecteaza (aduna) gazele de la un numar oarecare de sonde dintr-un camp gazeifer sau petrolifer si le transporta pana la marginea localitatilor (orase, sate) sau la grupuri de consumatori; uneori, instalatiile de transport pot cuprinde si instalatii de inmagazinare, care in timpul consumului redus primesc gaze care sunt restituite in timpul varfurilor de consum; instalatii de distributie, prin care gazele primite la marginea localitatii sunt distribuite (impartite) prin conducte in lungul cailor de circulatie ale localitatii si apoi mai departe â€" prin bransamente - la consumatori; instalatii de utilizare, prin care gazele primite de consumator la bransament sunt conduse la aparatele de consum prin conductele instalatiei interioare a unitatii consumatoare care poate fi: o intreprindere industriala sau comerciala, o unitate administrativa, un bloc de locuinte sau o simpla gospodarie. Toate aceste categorii de instalatii pot cuprinde urmatoarele elemente: conducte subterane si lucrari de traversari; conducte aeriene pe lucrari de constructie speciale; conducte atasate cladirilor sau in cladiri; statii de aparate ( de odorizare, de reglare sau de masurare); aparate pentru consumul gazelor. Organizarea si majoritatea operatiilor de executare a acestor elemente au o tehnica comuna pentru toate cele trei categorii de instalatii; astfel, izolarea conductelor subterane, sudarea tevilor si controlul sudurilor, montarea statiilor de reglare au aceeasi tehnica de executie, fie ca elementul face parte dintr-o instalatie de transport, de distributie sau de utilizare. Cu toate acestea, desi operatiile pe care le executa instalator bucuresti, montor sau sudor, sunt aceleasi la toate aceste instalatii, totusi caracteristicile tehnice specifice fiecarei categorii de instalatii impun materialelor calitati diferite, iar executiei anumite conditii specifice. instalator bucuresti realizeaza montajul unei centrale pe gaze in conditii optime. Procesul in sine este unul amplu; nu necesita prea multe operatiuni premergatoare, dar se solicita atentie maxima la imbinarea conductelor; o singura greseala este suficienta pentru a se produce un mare de dezastru. In procesul de montare instalator bucuresti beneficiaza de ajutorul colegilor sai de echipa. Intreaga operatiune este o munca desfasurata in colectiv. In principal, intr-o locuinta, montajul tevilor se realizeaza prin filete. Centrala este racordata le reteaua electrica. Acesata sarcina este indeplinita fie de instalator bucuresti, daca are cunostinte in domeniul electricitatii, fie de un electrician. Este indicat sa se verifice daca exista scapari de gaze la finalizarea lucrarii. In procesul de realizare a unei instalatii de gaze se solicita o foarte mare atentie.
    instalator sanitare, instalator

    Tuesday 10 April 2012

    Indexul Google in promovarea SEO

    Promovarea SEO si modul de functionare Google sunt interdependente

    De ceva timp internetul este sub domnia Google. Nicio documentare nu poate ignora vestitul motor de cautare si toti posesorii de site si-l doresc prieten! Pentru aceasta apeleaza la complicate strategii de promovare seo, de multe ori fara a sti macar ce presupun acestea. Promovarea SEO va fi cu adevarat eficienta daca este facuta inca de la inceput, de la planuirea site-ului. O alta conditie de baza este sa stiti cum anume functioneaza Google. In cele ce urmeaza, vom mai dezvalui cateva mistere Google.

     

    Cum stocheaza Google indexul

    Cea mai importanta actiune a Google este, fara indoiala, indexarea. Google accelereaza acest proces, utilizand foarte multe calculatoare pentru a-si stoca indexul. Cand este procesata o interogare, sarcina identificarii paginilor ce contin cuvintele de interogat este divizata intre mai multe calculatoare, accelerand enorm solutionarea ei. Daca o persoana trebuie sa caute intr-un index de 70 de pagini dintr-o carte pentru a gasi o expresie care nu aparea in succesiunea alfabetica principala, poate avea nevoie de aproximativ un minut ca s-o localizeze. Daca insa 70 de persoane ar lua fiecare cate o pagina din index si ar lucra in echipa, sarcina aceasta ar dura maxim cateva secunde.

     

    Cum interocheaza Google indexul

    Lista de documente ce contin un cuvant se numeste lista de postari, iar cautarea de documente ce contin mai mult de un cuvant se numeste „intersectarea unei liste de postari. In esenta, motorul Google executa doua sarcini: gasirea setului de pagini (din index) care contin undeva interogarea utilizatorului si casificarea paginilor ce se potrivest in ordinea importantei si a relevantei.

     

    Indexul suplimentar

    De cativa ani Google are doua indexuri separate: indexul principal si cel suplimentar. Numarul de pagini care apare in indexul suplimentar a crescut substantial de la inceputul anului 2006 si intelegerea acestuia se afla inca in evolutie, bazandu-se partial pe explicatiile limitate ale modului de functionare oferite de Google, atat pe cai oficiale, cat si neoficiale. Unele caracteristici au devenit totusi clare. Este mai probabil ca paginile ce declanseaza filtre de spam sa fie eliminate complet din index, in loc de a fi plasate in indexul suplimentar. Indexul suplimentar nu este o forma de penalizare ce poate fi ridicata prin solicitari de reincludere.  Apoi, este putin probabil ca paginile din indexul suplimentar sa fie intoarse la utilizatorii care intreprind o cautare si mai putin probabil ca sa fie bine clasificate in rezultatele cautarii oferite utilizatorilor. Este foarte probabil ca paginile sa sfarseasca indexul suplimentar daca se potrivesc indeaproape cu alte pagini de pe site (asa numitul continut duplicat). Paginile pot sfarsi in indexul suplimentar daca se potrivesc indeaproape cu pagini de pe alte site-uri care sunt citatea mai frecvent decat site-ul in cauza.

     

    Motive si rezultate

    In ciuda incercarilor Google de a-i linisti pe webmasteri si de a insista ca ajungerea in indexul suplimentar nu este chiar o tragedie, modificarile au fost catastrofale pentru unii proprietari de site-uri, deoarece multe sute de pagini ale lor au disparut in obscuritate relativa. Poate ca de aceea Google a luat recent masuri pentru a ascunde paginile care sunt tinute in indexul suplimentar, inlaturand marcajele suplimentare din paginile cu rezultate.

    Exista doua motive simple ale existentei acestui index: calitate si eficienta costurilor. Acum cinci ani, piata motoarelor de cautare era procupata exclusiv de detinerea indexului celui mai mare. In prezent, cand numarul de pagini web a ajuns de ordinul miliardelor, orientarea se face mai degraba spre calitate, si nu spre cantitate. Google recunoaste asta si cauta sa gaseasca moduri de a prezenta un set de rezultate tot mai restrans si la calitate mai buna.


    promovare web, promovare seo

    Monday 9 April 2012

    Materiale pentru instalatiile de gaze

    La instatiile pentru gaze si in constructia aparatelor pentru gaze, un instalator foloseste tevi de otel cu filet conic (pentru imbinari cu filet), sau tevi nefiletate pentru imbinari sudate. Materialul tevilor filatete trebuie sa permita taierea filetului fara rugozitati (asperitati) si smulgeri, iar pentru tevile de sudat trebuie sa se poata suda electric sau autogen. Filetul conic la tevi si cilindric la mufe si fitinguri permite sa ramana in imbinare o parte din materialul de etansare si realizeaza o sectiune de etansare sigura, datorita elasticitatii metalului, in zona mijlocie a filetului; are insa dezavantajul ca imbinarea nu poate suporta eforturi de marimea acelora pe care le poate suporta teava. Conicitatea obisnuita este de 1:16, admitandu-se abaterea pana la 1:32. Filetul trebuie sa fie neted, fara bavuri si fara rupturi sau lipsuri; se admit totusi spire cu rupturi sau lipsuri daca lungimea totala a acestora nu depaseste 10% din lungimea utila a filetului. Un instalator executa filetul pe dreapta. In cazul filetului cilindric la tevi si la mufe sau fitinguri, materialul de etansare este indepartat in timpul insurubarii, astfel ca nici practic si nici teoretic nu realizeaza o sectiune de etansare sigura. In cazul folosirii tevilor la constructii metalice ( nu la conducte pentru gaze), filetul cilindric are insa avantajul ca imbinarea filetata rezista la eforturi in lungul tevii, deoarece in imbinare efortul se repartizeaza pe toate spirele filetului. Tevile dupa filet, destinate montarii prin sudura, se pot livra: cu capetele drepte, cu mufa cilindrica la unul sau ambele capete si cu mufe sferice. La realizarea instalatiei si la constructia aparatelor pentru gaze, un instalator foloseste tevi de cupru (de exemplu serpentina de incalzire la incalzitoarele de apa, legaturi intre diferitele organe ale aparatelor de reglare, automatizare sau chiar la arzatoare in alte cazuri asemanatoare). Tevile de cupru se folosesc cu imbinari prin lipitura tare (alamire), prin racorduri olandeze cu etansarea tevii prin largire pe con sau cu alamirea tevii pe stutul de alama sau de bronz al racordului olandez. Tevile folosite in instalaatiile de gaze trebuie sa fie confectionate din cupru moale sau semitare, adica in starea care permite largirea usoara sau fara crapaturi la etansarea pe con, sau la curbarea usoara a lor, dupa cum obliga pozitiile punctelor intre care se face legatura. Un instalator utilizeaza mai rar tevile de alama, in special in constructia aparatelor. Se folosesc numai in portiuni rectilinii (drepte ) si cu imbinari numai lipite prin alamire, deoarece nu suporta largiri fara crapaturi si nici deformari la rece fara modificarea sectiunii lor. In instalatiile pentru gaze s-au folosit mai mult in trecut, tevile de plumb, in special pentru gazele fabricate din carbuni, cu un continut mare de sulf si distribuite fara presiuni mici. Astazi se folosesc numai cu totul exceptional acolo unde instalatia este expusa coroziunii prin vapori de produse chimice (acizi), care ataca puternic otelul. Un instalator in procesul de montare si realizare a instalatiei de gaze foloseste si tuburi din materiale plastice. Tevile confectionate din materiale plastice curente astazi (rasinile fenolice) se folosesc cu bune rezultate la instalatiile de apa si la unele instalatii din industria chimica; conducte pentru produse petrolifere s-au realizat pana in prezent numai pentru santiere petrolifere si cu scop experimental. Pentru legatura la instalatie a aparatelor consumatoare de gaz mobile in industrii, a aparatelor de uz casnic (plite simple cu un ochi sau doua, fiare de calcat, gratare de fript) sau a celor de laborator se folosesc tuburi de cauciuc (furtunuri), cu sau fara insertii de panza. Astfel, pentru legatura aparatelor consumatoare de uz canic la regulatorul buteliei de gaz petrolier lichefiat, se reglementeaza tubul de cauciuc fara insertie de panza, cu diametrul interior de 6 mm si grosimea peretelui de 3,5 mm, cu o toleranta de grosime de plus sau minus 0,5 mm. Acest tub poate fi folosit si pentru racordarea la instalatia de gaz metan a fiarelor de calcat. Un instalator utilizeaza toate aceste elemente accesorii pentru realizarea produsului finit, si anume, instalatia de gaze.
    instalator sanitare, instalator

    Alege apa curata si siguranta pentru pensiunea ta

    Dezvoltarea turismului de week-end a condus in ultimii ani la aparitia a numeroase pensiuni agroturistice sau hoteluri de capacitate mica care satisfac intr-o mai buna masura dorinta de intimitate si odihna a celor care nu au suficient timp pentru concedii cu o durata mai lunga. Administrarea unor astfel de pensiuni sau mini hoteluri este cum mult mai usoara datorita capacitatii lor reduse, la care se adauga faptul ca proprietarii sunt mereu prezenti, pensiunea fiindu-le in aceiasi masura si casa obisnuita in care locuiesc. Astfel toate demersurile legate de primirea si asigurarea unei cazari optime pentru musafiri se vor putea face mult mai eficient si cu o mult mai mare placere resimtita din partea turistilor. Motivul pentru care multi dintre dumneavoastra alegeti aceasta forma de cazare, este acela ca va veti simti ca acasa in familia celui care administreaza pensiunea sau mini hotelul.

    Toate aceste lucruri sunt placute si pot fi chiar profitabile, incat din ce in ce mai multi proprietari ale caror locatii de origine sunt situate in zone atractive din punct de vedere turistic, sunt dispusi sa-si transforme casa in pensiune, ori sa aduca imbunatatiri si chiar constructii nou ridicate pe proprietatea lor, pentru a putea caza turisti.

    Orice astfel de demers, pe langa un plan bine pus la punct pentru reabilitarea sau construirea unei locatii noi, trebuie sa beneficieze de utilitati elementare in ceea ce priveste alimentarea cu apa, caldura, gaz si electricitate. Principala sursa de apa este fara indoiala cea mai importanta dintre ele, fara de care practic nu s-ar putea incepe niciun fel de lucrare de acest gen.

    Din moment ce se doreste o astfel de extindere, este posibil ca alimentarea existenta cu apa sa nu mai faca fata necesitatilor, drept pentru care saparea unui nou put pentru captarea apei devine o actiune prioritara. Pentru acest demers important va trebuie sa contactati o firma specializata pentru foraje puturi apa, care va asigura intr-o maniera profesionista si rapida forarea si capatarea noii surse de apa.

    O asemenea lucrare nu trebuie lasata la indemana unor persoane necalificate, timpurile in care se executau astfel de lucrari prin metoda manuala fiind de mult lasate in urma, ca sa nu mai amintim de riscurile la care puteau fi supusi lucratorii pentru acest gen de operatiuni. Totul in acest moment se face in sistem mecanizat, cu utilaje sigure si performante care pot ajunge la adancimi mari unde se va putea capta o sursa de apa de cea mai buna calitate pentru a putea fi buna de consumat.

    La foraje puturi se va lua in considerare la ce va fi folosita apa care se doreste a fi captata, in sensul gasirii stratului cel mai potrivit care va oferi apa pentru mediul domestic sau apa ce va fi utilizata in mediul industrial. In tara avem sansa de a putea gasi apa atat in straturile superioare acvifere cat si in straturile de adancime unde apa are o puritate mult mai ridicata. Pentru apa folosita intr-o pensiune, se vor executa foraje puturi de adancime, avand in vedere ca apa capata va fi trimisa prin conducte spre utilizare pentru uz domestic, in consecinta aceasta trebuie sa aiba o calitatea superioara.

    Ca o masura de prevedere suplimentara, gandindu-va ca avand in pensiunea dumneavoastra turisti veniti la odihna si relaxare, va trebuie sa activati toate masurile de prevedere pentru orice situatie. De aceea asigurarea unor foraje puturi apa distincte pentru alimentarea unui sistem dedicat pentru stingerea unui incendiu, devine o masura de siguranta extrem de importanta pentru intreaga dumneavoastra afacere.

    Chiar daca toate aceste demersuri ar putea sa genereze pentru moment o serie de costuri, ele isi vor primi in scurt timp amortizarea prin prisma ofertei si sigurantei pe care o veti pune la dispozitie celor care va vor trece pragul si ulterior cu siguranta vor reveni.


    foraje geotermale, foraje geotermale

    Wednesday 4 April 2012

    Breivik: "Soarta mea e mai rea decat moartea". Care e dorinta cea mai mare a criminalului din Oslo

    stirileprotv.ro Extremistul de dreapta Anders Behring Breivik a apreciat, intr-o scrisoare aparuta miercuri, ca eventuala sa internare intr-o institutie psihiatrica ar fi mai rea decat moartea, relateaza AFP.

    "Sa trimiti un activist politic intr-un azil este mai sadic si mai crud decat sa il omori! Este o soarta mai rea decat moartea", a afirmat Behring Breivik intr-o scrisoare de 38 de pagini din care cotidianul Verdens Gang (VG) a publicat cateva extrase. Scrisoarea vizeaza sa demonteze punct cu punct raportul celor doi experti psihiatrici mandatati de justitia norvegiana care a conchis anul trecut ca extremistul, in prezent in varsta de 33 de ani, este psihotic, suferind de "schizofrenie paranoida", si ca, prin urmare, este iresponsabil din punct de vedere penal.

    Daca judecatorii din Oslo vor ajunge la aceeasi concluzie la incheierea procesului care se va deschide la 16 aprilie, Behring Breivik va fi, cel mai probabil, condamnat la tratament psihiatric intr-o institutie in care va fi internat, posibil, pe viata si nu la o pedeapsa cu inchisoarea.

    Acuzatul tine insa sa fie declarat responsabil, au explicat avocatii lui, sa nu i se invalideze manifestul ideologic pe care l-a difuzat in ziua atacurilor, ce ar fi trebuit sa serveasca la a atrage atentia asupra acestui document plin de tirade islamofobe si ostile multiculturalismului.

    "Trebuie sa recunosc in mod cinstit ca este cel mai rau lucru care mi s-ar putea intampla", adauga Behring Breivik in scrisoarea sa, referindu-se la concluziile expertizei psihiatrice. In fata revoltei provocate de primul raport, tribunalul din Oslo a ordonat o noua evaluare a lui Breivik de catre alti doi experti, ale caror concluzii sunt asteptate la 10 aprilie, cu mai putin de o saptamana inaintea deschiderii procesului.

    La 22 iulie 2011, deghizat in politist, Behring Breivik a tras timp de o ora asupra unor tineri laburisti reuniti pe insula Utoeya, in apropiere de Oslo, dupa ce a detonat o bomba langa sediul Guvernului norvegin. Cele doua atacuri s-au soldat in total cu 77 de morti, in principal adolescenti.

    De maine se intorc ploile. Vezi prognoza meteo pana duminica

    stirileprotv.ro Maine vremea continua sa se incalzeasca, ajungand la maxime de 26 de grade si minime cuprinse intre 4 si 14 grade. Ceva mai frig va fi pe litoral, unde temperatura maxima va fi de 18 grade.

    Joi, in vestul, centrul si nordul tarii cerul va fi innorat si va ploua, iar local vor fi chiar descarcari electrice. Presiunea atmosferica va scadea, iar vantul va avea intensificari de scurta durata.

    Vineri vremea se va raci usor si va ploua in cea mai mare parte a tarii. Ploile vor fi insotite de descarcari electrice, iar vantul va sufla usor. Temperaturile maxime vor fi de 20 de grade, iar cele minime cuprinse intre 8 si 12 grade.

    Weekend in familie! Cum sa-ti petreci sfarsitul de saptamana alaturi de copilul tau

    Sambata cerul se mentine innorat si va ploua trecator in majoritatea regiunilor, insotit de descarcari electrice. Temperatura maxima va fi de 19 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 8-10 grade. In nordul Carpatilor Orientali vor fi precipitatii mixte.

    Duminica se va raci. Ziua, cerul va fi mai mult noros si va ploua in jumatatea de est a teritoriului si pe arii mai restranse in rest. In cursul noptii cerul se va degaja treptat, iar precipitatiile vor fi in restrangere, urmand a se mai semnala izolat. Temperaturile maxime se vor situa intre 6 si 16 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -3 si 5 grade.

    La munte vremea va fi instabila, iar in weekend chiar capricioasa. Temperaturile sunt in scadere.

    Monday 2 April 2012

    Un avion cu 43 de persoane la bord s-a prabusit in Siberia. 14 pasageri au supravietuit miraculos

    stirileprotv.ro Bilantul prabusirii unui avion de tip ATR-72, luni dimineata, in Siberia (Rusia), a ajuns la 29 de morti si 14 raniti, in conditiile in care 43 de persoane se aflau la bord, potrivit Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta, citat de AFP.

    08:55 Un avion de tip ATR-72 cu 43 de persoane la bord s-a prabusit luni in Rusia, in regiunea Tiumen din Siberia, a anuntat agentia Interfax citand Ministerul pentru Situatii de Urgenta.

    Potrivit Ria Novosti, autoritatile au gasit la locul accidentului 16 cadavre si 12 persoane ranite. "In acest moment au fost gasiti 12 supravietuitori, care au fost transportati la spitalul din Tiumen", a declarat o purtatoare de cuvant a ministerului pentru Situatii de Urgenta.

    60563555 Un avion cu 43 de persoane la bord s-a prabusit in Siberia. 14 pasageri au supravietuit miraculos X 60563597 Un avion cu 43 de persoane la bord s-a prabusit in Siberia. 14 pasageri au supravietuit miraculos X

    "Avionul a decolat de pe aeroportul Roscino, in apropiere de Tiumen, catre Surgut (tot in Siberia, n.red.). Potrivit datelor preliminare, acesta avea la bord 39 de pasageri si patru membri ai echipajului", a declarat purtatoarea de cuvant. Cel putin 5 persoane sunt in stare foarte grava.

    Potrivit agentiilor, avionul a disparut de pe radar la scurt timp dupa decolare. El s-a prabusit la 40 de kilometri distanta de aeroportul de pe care decolase. Echipele de salvare au gasit carlinga dislocata si ramasitele avionului arzand. Acesta apartine companiei locale Utair.

    Accidentul s-a produs la ora locala 07.50 (04.50 ora Romaniei), potrivit surselor citate de agentia RIA Novosti. ATR-72 este un avion bimotor cu elice, care are o capacitate de 74 de locuri si este de fabricatie europeana.

    "Am gasit 12 supravietuitori, acestia sunt transferati la spital", a anuntat agentia, citand o purtatoare de cuvant a Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta.

     

    Sunday 1 April 2012

    CV-ul care i-a convins pe sefii de la BBC s-o angajeze pe loc: Sunt blonda si dispusa sa ma dezbrac

    stirileprotv.ro Este tanara, fermecatoare, prezentatoare liber-profesionista, un star in devenire pentru BBC. Stephanie OKeeffe, 24 de ani, a depus un CV care i-a impresionat pe sefi, care s-au decis pe loc s-o angajeze.

    In mod surprinzator, am spune noi, pentru ca niciun paragraf din acel CV nu descria abilitatile ei profesionale. In schimb, Stephanie a spus despre ea ca este foarte talentata ca model, blonda, frumoasa, si-a trecut masurile bustului, taliei si soldurilor si a spus ca este dispusa sa se dezbrace.

    Toate acestea i-a determinat pe sefii de la BBC Radio 5 Live s-o angajeze pe loc.

    Insa cariera ei la BBC n-a durat mai mult de doua zile… Fostii colegi ai tinerei au spus despre ea ca facea eforturi supranaturale sa citeasca pe post textele pregatite din timp, pe care avea timp sa le studiaza.

    Tanara a recunoscut ca nu a fost capabila sa-si faca o cariera in BBC: “Am lucrat cateva saptamani pentru BBC, m-au instruit o perioada si am citit stirile din sport de doua ori, dar se pare ca nu sunt asa cum s-au asteptat”.

    Insa Stephanie nu si-a pierdut speranta, este foarte increzatoare in “talentele” ei si convinsa ca pana la urma va face cariera in televiziune.