Wednesday 21 March 2012

Alege un sistem modern de incalzire a locuintei

Confortul termic dintr-o locuinta este esential pentru a avea un trai in conditii decente. Fiecare persoana vrea ca in propria sa casa sa nu existe probleme legate de temperatura. Nimeni nu isi doreste sa sufere de frig atunci cand afara sunt putine grade celsius.

Insa, tinand cont de actuala situatie economica, din ce in ce mai multi oameni nu isi mai permit sa plateasca sume destul de mari pentru incalzirea locuintei. Pentru a reduce costurile la factura, dar si pentru a va bucura de mai multa caldura au fost concepute solutii de incalzire alternative.

incalzirea in pardoseala cu agent termic reprezinta un sistem modern care functioneaza prin intermediul unor conducte, in interiorul lor circuland apa calda. Acestea sunt pozitionate, dupa cum sugereaza si denumirea, sub podea, la aproximativ 5 cm adancime. Renuntati la caloriferele care ocupa spatiul din camera.

Acest sistem este instalat pe intreaga suprafata a pardoselei, prin urmare incalzirea se va realiza uniform, in toata camera. Un avantaj demn de luat in consideratie consta in reducerea costurilor la factura de caldura, deoarece nu sunt necesare temperaturi foarte mari pentru o incalzire optima, acestea ajungand la cel mult 45 de grade celsius. Puteti alege aceasta solutie de incalzire pentru intreaga locuinta sau numai pentru anumite incaperi. Decizia va apartine.

In plus, incalzirea in pardoseala aduce beneficii sanatatii. Vei avea mai putin praf in camera, deoarece curentii de aer sunt aproape inexistenti in lipsa variatiilor mari de temperatura.

Sistemul de incazire poate fi utilizat indiferent de tipul de suprafata pe care o aveti in casa: parchet, gresie si nu numai. De asemenea, nu trebuie sa renuntati la mocheta, deoarece aceasta nu influenteaza in niciun fel procesul de incalzire.

La accesorii-incalzire.ro vei gasi cele mai eficiente solutii pentru a te simti confortabil in propria casa. Echipa noastra iti va oferi suport tehnic pentru a putea lua cea mai buna decizie. Astfel, prin intermediul ofertei personalizate realizata de catre profesionistii din domeniu vei putea beneficia de un sistem de incalzire potrivit spatiului in care locuiesti.

Pe site-ul nostru vei gasi tot felul de informatii despre incalzirea prin pardoseala: prezentare generala, modul de functionare, avantaje, tipuri de incalzire, componentele unui sistem, instructiuni de montaj, dar si raspunsuri la intrebari frecvente. Prin urmare, vei scapa de eventualele nelamuriri care iti trec prin minte. 

Accesorii-incalzire.ro va pune la dispozitie atat pachete complete de incalzire in pardoseala, cat si diverse componente.

Printre accesoriile de incalzire se numara:

  • teava
  • accesorii teava
  • distribuitoare
  • sisteme de amestec
  • accesorii automatizare
  • izolatii plansee
  • accesorii montaj
De asemenea, puteti alege una dintre urmatoarele solutii pentru a realiza un sistem complet de incalzire prin pardoseala:
  • centrale termice pe gaz
  • pompe de caldura
  • panouri solare
Desi la prima vedere costurile pentru implementarea unui astfel de sistem de incalzire pot parea destul de mari, investitia este una inteleapta si de lunga durata. Pe langa facturile considerabil mai mici in ceea ce priveste caldura, durata sa de viata este mult mai mare. De altfel, nu va fi necesar sa faceti modificari sau lucrari de intretinere.
sisteme incalzire, solutii incalzire

No comments:

Post a Comment