Friday 2 March 2012

Motive pentru a alege calculatoare second hand

Calculatoareok.ro va prezinta avantajele achizitionarii unor calculatoare second hand.

In ciuda stereotipurilor cu privire la produsele second hand, exista numeroase motive pentru a face o astfel de alegere.

  • In mod cert, avantajul suprem este pretul imbatabil. Niciun produs nou nu poate fi achizitionat la un pret mai mic. Prin urmare, un calculator pe care in mod normal o persoana nu si-l poate permite, poate fi cumparat alegand unul second hand. Mai mult, raportul calitate-pret este unul foarte bun.
  • Este o decizie mult mai inteleapta sa alegeti un calculator second hand, dar produs de o firma de renume, decat unul nou si de o calitate indoielnica. Exista numeroase produse no name, care desi sunt noi nu functioneaza asa cum ar trebui. CalculatoareOk.ro ofera o gama variata de calculatoare, produse de firme precum Dell, HP, IBM, Fujitsu, NEC. De asemenea, oferim procesoare de cea mai buna calitate, sisteme Intel si AMD.
  • Calitatea calculatoarelor second hand este, de cele mai multe ori, asigurata. Multe din calculatoarele second hand sunt in perfecta stare, deoarece durata lor de utilizare a fost extrem de redusa. Acest lucru se datoreaza faptului ca tehnologia avanseaza intr-un ritm ametitor, iar produsele IT sunt inlocuite din ce in ce mai des cu modele noi. 
  • Un calculator second hand nu este reprezinta un model aparut cu multi ani in urma, sau cum ar spune unii, \"demodat\". Cele mai multe calculatoare sh sunt modele relativ noi, dar care, din diverse motive nu au fost pastrate decat o perioada relativ scurta de timp.
  • Desi multe persoane nu stiu, calculatoarele second hand beneficiaza, de asemenea, de garantie. Astfel, calculatoareOk.ro ofera la toate produsele garantie minim 12 luni.
  • In cazul calculatoarelor second hand, componentele si accesoriile necesare se gasesc mult mai usor. Pentru produsele recent aparute pe piata, acestea se gasesc mult mai greu. CalculatoareOk.ro ofera, de asemenea, componente second hand.
  • Softurile pot fi instalate foarte usor, firmele producatoare oferind suport in acest sens, printr-o simpla accesare a  site-urilor oficiale.
  • In tara noastra exista ideea preconceputa, cum ca produsele second hand sunt uzate si de proasta calitate. In numeroase tari dezvoltate, produsele second hand sunt apreciate si cumparate cu incredere. Aceasta perceptie gresita nu determina decat numeroase dezavantaje. In loc sa beneficieze de produse de calitate, si totodata accesibile ca pret, multe persoane prefera sa imprumute sume considerabile de bani, pentru a cumpara unele noi.
Calculatoareok.ro ofera asistenta si service pentru orice problema intampinata. Puteti afla detalii despre produsele dorite apeland numerele de telefon disponibile, sau prin intermediul mesageriei online. Nu uitati! Un produs second hand nu inseamna mai putina calitate. Economisiti bani, fara a face niciun compromis in ceea ce priveste produsul. Alegeti calculatoare de calitate, la un pret accesibil!  

 


calculatoare second hand, calculatoare second hand

No comments:

Post a Comment