Thursday 29 March 2012

Rasturnare de situatie in cazul piciorului de om gasit in bagajul unui chinez, pe Otopeni

stirileprotv.ro Fragmentul de os, a carui descoperire intr-o valiza a facut valva astazi pe aeroportul Henri Coanda, pare sa apartina unui urs.

Este parerea specialistilor de la Institutul de Medicina Legala din Bucuresti, care urmeaza sa fie confirmata prin analize ce vor fi gata in aceasta noapte.

Oricum, procurorii au deschis o ancheta, iar cetateanul chinez in a carui valiza se afla fragmentul suspect este in acest moment la audieri.

Cum s-a intamplat totul

Cetateanul chinez s-a prezentat pe aeroportul international Herny Coanda. A mers la check-in si a depus la cala un bagaj, dupa care si-a ridicat biletul pentru Roma. Valiza a intrat in fluxul de verificare si, pe traseu, un agent SRI a observat ca in interior ar fi ceva ce parea o bucata dintr-un picior de om.

Imediat a inceput agitatia. La fata locului au aparut ofiterii de la Inspectoratul general al politiei, iar cetateanul chinez a fost retinut.

Parchetul General a anuntat ca preia ancheta. Ceea ce parea sa fie partea inferioara a unui picior de om, jupuita de piele, a fost dusa de urgenta la Instititul de Medicina Legala. Acolo, insa, specialistii au spus ca pare mai degraba o laba de urs.

In acest timp, proprietarul bagajului a fost dus la Parchetul general, pentru audieri.

Rezultatele finale ale analizelor facute asupra bucatii de carne, cel mai probiabil de la un urs, vor fi incheiate in aceasta noapte.

Oricum, cetateanul chinez nu scapa de probleme nici daca medicii legisti vor spune ca NU este vorba de o ramasita umana. Produsele alimentare din carne cruda nu pot fi transportate peste granita fara avize sanitare, asadar cetateanul chinez va primi o amenda.

No comments:

Post a Comment