Wednesday 28 March 2012

Un colet gol, in schimbul unei sume de bani. Afla cum au fost inselati doi batrani din Timis

stirileprotv.ro Batranii, sot si sotie, din localitatea Iosif, au primit vizita unor barbati, imbracati elegant, extreme de binevoitori, care s-au recomandat ca fiind prietenii fiului lor.

De buna credinta, chiar daca nu ii cunosteau pe barbate, batranii le-au deschis imediat usa si i-au poftit in casa. Acestia au spus ca vin cu un pachet din partea fiului lor, si ca ar trebui sa achite o suma de bani in schimbul coletului. Fara sa stea pe ganduri, batranii au scos imediat din portofel 200 de lei. “Coletul era gol, iar oamenii au dat 200 de lei, contravaloarea ceruta de infractori”, a declarat Andreea Cinteza, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului de Politie Timis.

De-abia dupa ce barbatii au plecat, batranii si-au dat seama ca au fost inselati. Au luat legatura cu fiul lor, care le-a spus ca nu a trimis pe nimeni sa le aduca vreun colet. Acesta i-a alertat imediat pe politistii care ii cauta acum pe raufacatori. Daca vor fi gasiti, acestia vor fi acuzati de inselatorie si risca sa ajunga la inchisoare.
 

No comments:

Post a Comment