Tuesday 6 March 2012

Pompa DAB

Multe sisteme fluide necesita un flux continuu de frecventa sau lichid. O pompa dab de circulatie este folosita pentru a muta un lichid printr-un sistem de conducte fluid. Acest tip de pompa este frecvent utilizat în sistemele de încalzire ÅŸi racire, precum ÅŸi în aplicaÅ£ii care necesita un amestec de lichide ÅŸi prafuri. Selectarea unei pompe de circulaÅ£ie DAB  pentru o aplicaÅ£ie specifica este, de obicei pe baza tipului de condiÅ£iile de soluÅ£ie, debitul, ÅŸi de exploatare, cum ar fi temperatura,inaltimea de pompare  ÅŸi presiunea.

Un sistem de încalzire cu apa acasa opereaza folosind o pompa de circulaÅ£ie DAB  pentru a trece de apa fierbinte de la un cazan printr-o serie de conducte metalice. Caldura este dat afara ca apa curge prin Å£evi ÅŸi înapoi în cazan. Caldura generata de apa calda în Å£evi se pot incalzi o camera intr-o casa. O pompa  DAB  care circula este pornit ÅŸi oprit pentru a va deplasa de apa calda prin conducte, ÅŸi sa menÅ£ina o temperatura stabilite în camera. Sisteme de racire cu apa opereaza foarte similar, dar utilizarea de apa rece pentru racire.

Componentele principale ale unei pompe de circulaÅ£ie DAB  sunt corp pompa, rotor, motor, rulmenÅ£i ÅŸi sprijin. Carcasa pompei de obicei, consta într-o cavitate care conÅ£ine parÅ£i în miÅŸcare a unei pompe DAB , menÅ£inând în acelaÅŸi timp un sigiliu lichid-strans. Un motor este folosit pentru a roti rotor interiorul carcasei pompei dab.Rotorul este susÅ£inut de rulmenÅ£i ÅŸi are o serie de lame care forteaza lichidul în direcÅ£ia dorita.

 


hidrofor, hidrofor

No comments:

Post a Comment