Sunday 11 March 2012

Tara in care platesti cu viata daca esti altfel. Imaginile socante au ajuns pe internet

stirileprotv.ro Zeci de studenti din Irak au platit cu propria viata pentru simplul fapt ca au ales sa fie altfel. 90 de tineri au fost loviti cu pietre de catre extremistrii religiosi din Bagdad din cauza ca au adoptat stilul emo.

Cel putin 14 tineri au murit numai in ultimele trei saptamani.

Politia Morala din Irak a dat un comunicat de presa in care condamna „fenomenul emo” si a avertizat ca intentioneaza sa ii elimine pe cei care adopta acest stil.

„Fenomenul emo, sau idolatrizarea diavolului, este sub supravegherea Politiei Morale care a primit acordul de a distruge acest fenomen, din cauza efectelor negative pe care le are asupra societatii”, noteaza comunicatul.

Irak

„Ei poarta haine ciudate, mulate, cu cranii desenate pe ele. Poarta cercei in nas si limba”, mai scrie in comunicat.

Extremistii religiosi au inceput sa hartuiasca si chiar sa ucida tineri cu aspect „ciudat” sau „emo” imediat dupa publicarea comunicatului.

„Un grup de oameni inarmati, imbracati in civili, au condus zeci de tineri in locuri ascunse, au aruncat cu pietre in ei. Au lasat apoi cadavrele in tomberoane de gunoi”, au declarat cativa martori.

„Ii lovesc cu bucati de beton in maini, in picioare si lovitura finala este la cap. Daca nu moare din prima, procedura se repeta pana cand scopul este atins”, a raportat unul dintre studentii care au scapat de o astfel de agresiune.

No comments:

Post a Comment